Teamansvarig telefonist till internationellt mediaföretag

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av service och söker en social- kommunikativ tjänst på ett spännande internationell företag? Vill du ha ett arbete där du får utvecklas och var med att utveckla? Då kan detta vara tjänsten för dig!

För vår kunds räkning, som är ett av Europas ledande mediaföretag beläget i centrala Stockholm, söker vi nu en telefonist med teamansvar på heltid. Arbetstiderna är på rullande schema 8-16:30 eller 9:20-18, måndag till fredag.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som teamleader ansvarar du för att det dagliga arbetet löper på och arbetar mycket med att lösa eventuella problem som uppstår. Tillsammans med ditt team på 3 personer tar ni emot inkommande samtal och mail samt ger kunden förstklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. Utöver detta ansvarar du för att uppdatera såväl mallar som system och kommer att få vara delaktig i att utveckla systemet så att det på bästa sätt är anpassat för arbetet som utförs.

Kvalifikationer

För att passa som teamansvarig telefonist hos vår kund har du:

  • Tidigare erfarenhet av arbete i en liknande serviceroll
  • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och i skrift
  • Mycket god telefon, system- och datavana

Som person är du lyhörd, positiv, utåtriktad och har god problemlösningsförmåga.
Du känner dig bekväm i servicerollen och kan hantera tuffa samtal från kunder. Vidare är du en person som trivs i ett högt tempo, arbetar strukturerat och känner dig trygg med att skapa struktur i ditt arbete.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och tillsvidare där du blir anställd hos oss på KFX HR-partner.Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2022-06-11
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2022-05-13
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan