Team Manager Backoffice till Bisnode

Om tjänsten

Är du en driven och inspirerande ledare med erfarenhet av förbättringsarbete? Är du administrativt vass samt brinner för utveckling av processer? Då kan det vara dig vi söker! Till Bisnode i Solna söker vi nu en ny resurs med start per omgående. Detta är tjänsten för dig som vill gå vidare i en både operativ och strategisk roll, med fokus på att säkersätta hög kvalitet på kundleveransen.

Om företaget

Bisnode AB tillhandahåller affärs-, marknads- och kreditinformation och erbjuder lösningar och beslutsunderlag till företag, myndigheter, organisationer och kommuner. Bisnode vidareutvecklar lösningar med hjälp av dataanalys, för att möjliggöra smarta beslut för sina kunder!
Avdelningens uppgift är att säkerställa att kundleveransen sker i enlighet med avtal, order, avrop och specifikation. Avdelningen verkar för en hög konkurrenskraft via korta ledtider, kvalitet på utgående leveranser samt hög kundbehovsförståelse. Avdelningen skall sträva mot standardisering/automatisering, processutveckling och kontinuerlig förbättring.

Arbetsuppgifter

I rollen som Team Manager har du personalansvar för en nystartad grupp om 8-10 medarbetare och dina övergripande arbetsuppgifter kommer att bestå i;

  • Budget- och resultatansvar
  • Presentation av siffror och statistik för dina chefer
  • Planera- och leda arbetet
  • Genomföra KPI:er

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en ledande och motiverande person, med ett resultat- och målfokuserat arbetssätt. Du är nogrann och strukturerad i ditt arbete och har tidigare erfarenhet av att leda en personalgrupp i liknande storlek, Utöver dina personliga egenskaper tror vi att du har med dig följande;

  • Kunskap om hur IT-system kan användas för att effektivisera och automatisera manuella processer
  • Erfarenhet av projekt-, förbättrings- eller förändringsarbete i ledande position
  • Utbildning/examen på högskole- eller universitetsnivå i teknik, ekonomi eller liknande
  • Engelska – flytande tal och skrift, gärna ytterligare språkkunskaper
  • Vana vid att definiera KPI-er och använda dessa för att mäta framsteg
  • Vana av att arbeta i en snabbföränderlig miljö

Övrigt

Tjänsten ska tillsättas per omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi går igenom urvalet löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor, vänligen kontakta någon av våra rekryterare på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan