Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Talent Sourcing Specialist på heltid

Om tjänsten

För konsultuppdrag söker vi nu en initiativtagande och engagerad Talent Sourcing Specialist för ett föräldravikariat. Tjänsten har start i mitten av mars och pågår tom årsskiftet 19/20 med chans till förlängning. Hos vår kund ges du möjlighet att arbeta i ett sammansvetsat rekryteringsteam, bli en mästare på LinkedIn och få in en fot på ett väletablerat företag i framkant!

Om företaget

Kunden är ett stort, stabilt och svenskägt företag med trivsamma och stora lokaler i Solna, Frösunda. Här arbetar du arbetar du 8 timmar per dag, med möjlighet till flextid.

Arbetsuppgifter

Som Talent Sourcing Specialist arbetar du i ett team på 7 personer och tillsammans rekryterar ni tekniska profiler till olika regioner i landet. I din roll stöttar du två Rekryteringspartners med placering på kontoret i Solna samt rekryterande chefer främst i Stockholmsregionen. Dina primära arbetsuppgifter är att via LinkedIn searcha fram och telefonintervjua kandidater som matchar de tekniska profiler rekryterande chefer eftersöker. Du gör även urval och administrerar i rekryteringssystemet Lime, ringer referenser och ser till att kandidaterna kontinuerligt är uppdaterade och informerade. Denna roll präglas av stora kontaktytor, koordinering och administration. Du arbetar i tätt samarbete med Rekryteringspartners och övriga kollegor för att se till att företaget får in rätt kompetens och personlighet!

Utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter tillkommer även koordinering och deltagande vid mässor samt att attrahera kandidater i företagets olika sociala medier.

Kvalifikationer

  • Universitetsutbildning/högskoleutbildning som personalvetare, ekonom eller motsvarande
  • Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl tal som skrift
  • Vi ser det som meriterande om du arbetat extra under din studietid, gärna med rekrytering, administration eller service

För att axla denna roll på bästa sätt tror vi att du är en initiativtagande person som tycker om att ta stort ansvar i ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är hjälpsam mot kollegor och alltid har organisationens bästa i åtanke. I din roll har du stora kontaktytor både internt och externt och vi tror därför att du är kommunikativ, tydlig och inte rädd för att ta kontakt. Självklart gör du detta på ett professionellt och flexibelt sätt! Vidare trivs du med administrativa arbetsuppgifter och att skapa struktur i det du tar dig an.

På en arbetsplats tycker du om att bidra till god stämning och du visar stort engagemang!

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag och du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund i Solna. KFX HR-partners fokus har alltid varit på att bygga långvariga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara kundens första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare.

Har du frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00 eller maila rekrytering.stockholm@kfx.se och specificera vilken tjänst du söker.

Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan