Talent Acquisition Partner/Internal Recruiter till expansivt företag

Om tjänsten

Rekrytering / Rekryterare / Recruiter / HR / Personal / Employer Branding / Assistent / Administration

Har du några års erfarenhet av rekrytering och är redo för nästa steg i karriären? Vill du arbeta på ett internationellt företag i en roll med fokus på interna rekryteringsprocesser och Employer Branding? Är du dessutom en person som tycker om att bidra med idéer och är trygg i din roll som rekryterare? Då kan detta vara rollen för dig!

Vi söker för Cepheids räkning en driven och engagerad Talent Acquisition Partner/Internal Recruiter, sök tjänsten redan idag!

Om företaget

Cepheid är ett av världens snabbast växande företag inom molekylärdiagnostik. Företagets unika diagnostikplattform används över hela världen och gör en skillnad för patienter eftersom diagnos och val av behandling underlättas av testresultaten. Globalt representeras företaget av huvudkontor i Sunnyvale, Kalifornien, sälj- och marknadskontor i bl.a. Toulouse, Frankrike samt teknologi och kemicenter i Bothell, Washington. Cepheid AB, som ingår i Cepheidkoncernen, är beläget i Solna och har ett hundratal anställda inom framförallt produktion, kvalitetskontroll, forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Hos Cepheid erbjuds du en spännande och utvecklande roll på deras HR-avdelning. Du arbetar med att kartlägga, organisera och planera rekryteringsarbetet med helhetsansvar för samtliga steg i rekryteringsprocessen.

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att:

  • Projektleda och planera rekryteringsprocesser
  • Bygga och vårda relationer med interna företagsledare för att förstå och kartlägga anställningsprognoser
  • Arbeta med Employer Branding och finna nya innovativa sätt att attrahera kandidater
  • Utveckla och bygga en sourcingstrategi med fokus på att attrahera aktiva och passiva kandidater
  • Identifiera nya och vårda befintliga samarbeten med universitet och närvara vid arbetsmarknadsdagar, karriärdagar etc.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

  • 2-4 års erfarenhet av kvalificerat rekryteringsarbete
  • Kandidatexamen inom personalvetenskap, beteendevetenskap, företagsekonomi eller motsvarande
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av branschen samt kunskap i systemet Workday och Taleo.

Vi söker dig med driv, energi och engagemang! Du har utmärkt planering- och organisationsförmåga och är duktig på att strukturera upp ditt arbete. I din roll driver du många processer och projekt samtidigt, och vi tror att du har god förmåga att arbeta effektivt under tryck och mot deadlines. Som person är du resultatorienterad och har en förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är även snabblärd och duktig på att samarbeta. Vidare tänker du utanför ramen och tycker om att komma med idéer och förslag. Som Talent Acquisition Partner/Internal Recruiter har du mycket kontakt med kandidater, leverantörer, intern personal samt kollegor utanför Sverige. Vi ser därför att du har god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Övrigt

Detta är en rekrytering till företaget Cepheid AB med kontor i Solna. Uppdraget har start i november och är en visstidsanställning på 1 år med goda chanser till förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetstider är 8.00 – 16.25 med 45 minuter lunch.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samtliga frågor kring tjänsten hänvisas till KFX HR-partner och ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan