Studerar du HR och vill arbeta deltid på expansivt företag inom bostadsutveckling?

Om tjänsten

Studerar du HR och vill ha ett lärorikt deltidsarbete på expansivt bolag? Vår kund i Göteborg söker nu en driven och självgående HR-student som tidigare arbetat med rekrytering!

Om företaget

Vår kund är ett expansivt företag inom bostadsutveckling och finns på flera orter i Sverige. I den här rollen kommer du att vara en del av HR-avdelningen på kontoret i Göteborg, där kommer du stötta flera chefer i verksamheten. Företaget har många projekt på gång och de får in allt fler kunder, eftersom det ständigt växer behöver de nu extra stöttning vid rekryteringsarbetet.

Arbetsuppgifter

Eftersom vår kund ständigt växer har de ett löpande rekryteringsbehov. I rollen som HR-assistent kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara:

  • Administrativt rekryteringsarbete: Ta fram underlag och koordinera rekrytering tillsammans med chefer och HR
  • Utvärdera och utveckla rekryteringsprocesserna
  • Stötta chefer i kompetensutveckling genom att bidra till att skapa systematik i utvecklingsplanerna

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har en pågående utbildning inom HR, gärna på masternivå. Det viktigaste är att du har minst ett år kvar av dina studier och har ett brinnande intresse för HR-frågor. Vi ser helst att du arbetat extra på sidan av studierna inom liknande arbetsuppgifter och att du vill utöka dina kunskaper. Du förstår rekryteringsprocessen och vill lära dig mer om kompetensutveckling och organisationsförändringar. Som person är du självständig, inte rädd för att kavla upp ärmarna och motiveras av teamarbete!

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag via KFX HR-partner, på minst 1 år. Tjänsten är på 50 % initialt och vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten omgående.
För närmare information om tjänsten är duvälkommen att kontaka ansvarig rekryterare Anna Berggren på KFX HR-partner 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan