Studenter! Vi söker nu en växeltelfonist till världsledande mediabyrå.

Om tjänsten

Sökord: växel, service, student, sommarjobb,

KFX HR-partner söker nu en student som vill arbeta extra som kundkommunikatör som är duktig på att hålla många bollar i luften. Du räds inte att ta emot de allra tuffaste samtalen från kunder och hantera dessa på ett förstklassigt sätt. Denna tjänst är en perfekt språngbräda ut i ditt vidare arbetsliv då du tack vare de utmanande arbetsuppgifterna ges goda utvecklingsmöjligheter inom serviceyrket.

Vi ser helst att du är villig att satsa minst ett år hos oss och i gengäld erbjuder vi dig ett omväxlande extra arbete, en möjlighet att fylla på din CV och knyta kontakter inför framtiden.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som kundkommunikatör har du ansvar för att ta emot alla samtal som kommer in till företaget och sedan hänvisa dessa till rätt person. I rollen kan det även ingå att sköta enklare bokningar av exempelvis taxi eller dylikt till företagets anställda. Som kundkommunikatör är du den första länken mellan kunden och företaget.

Kvalifikationer

För att du ska passa som kundkommunikatör ser vi att du är serviceminded, stresstålig och har en god simultanförmåga då du ofta kommer försättas i situationer där flera saker behöver göras samtidigt. Utöver detta förutsätts det att du har god datorvana och gärna har jobbat med service i någon form tidigare, detta är dock inget krav. Då samtalen och de meddelanden som kommer via mail kan vara på både på svenska och engelska krävs det att du har goda kunskaper i dessa båda språk.

Vi ser att du kan arbeta i sommar 2018 samt kunna fortsatt arbeta extra vid sidan av dina studier i höst. Arbetspassen kommer att ligga under dagtid, kvällar och helger.

Övrigt

Tjänsten i fråga är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd på KFX HR-partner men arbeta ute hos kund. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Mathilda Berg på KFX HR-partner på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan