Studenter! Vi söker nu en växeltelfonist till världsledande mediabyrå.

Om tjänsten

Är du student och känner att du har lite mer att ge i kombination till dina studier? KFX HR-partner söker nu en kundkommunikatör som är duktig på att hålla många bollar i luften. Som kundkommunikatört räds du inte att ta emot de allra tuffaste samtalen från kunder och hantera dessa på ett förstklassigt sätt. Denna tjänst är en perfekt språngbräda ut i ditt vidare arbetsliv då du tack vare de utmanande arbetsuppgifterna ges goda utvecklingsmöjligheter inom serviceyrket.

Låter detta som ett passande jobb för dig tycker vi att du ska skicka in din ansökan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Du ger kunden ett förstklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. I rollen ansvarar du även för att gå igenom mailen löpande samt att ta emot och skicka meddelande via mail och sms. Vidare ingår annan service så som hänvisningshantering och bokning av taxibilar.

Som student arbetar du extra under kvällar och helger men vi ser gärna att du även kan hoppa in under dagtid på vardgar.

Kvalifikationer

För att du ska passa som kundkommunikatör ser vi att du är serviceminded, stresstålig och har en god simultanförmåga då du ofta kommer försättas i situationer där flera saker behöver göras samtidigt. Utöver detta förutsätts det att du har god datorvana och gärna har jobbat med service i någon form tidigare, detta är dock inget krav. Då samtalen och de meddelanden som kommer via mail kan vara på både på svenska och engelska krävs det att du har goda kunskaper i dessa båda språk.

Dessa ovanstående kvalifikationer är grundläggande för att du i längden ska kunna trivas på arbetsplatsen och göra ett fullgott arbete.

Övrigt

Tjänsten i fråga är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd på KFX HR-partner men arbeta ute hos kund. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Mathilda Berg på KFX HR-partner på 08-663 99 00.

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-02-09
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2020-01-08
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan