Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Student sökes till reception i Uppsala!

Om tjänsten

Vill du arbeta extra vid sidan av dina studier? Är du en person som levererar service på hög nivå? Är du flexibel, och kan hoppa in vid behov? Då är det dig vi söker!
Vi söker fler studenter til vår studentpool i Uppsala, där du blir anställd hos oss på KFX HR-partner och arbetar ute hos vår kund som sitter i centrala Uppsala. Receptionen har öppet kl.8-17 måndag-fredag, där du har möjlighet att hoppa in extra vid behov.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som receptionist tar du emot besökare på ett professionellt och tillmötesgående sätt och fungerar vidare som spindeln i nätet på arbetsplatsen. Vanligt förekommande arbetsuppgifter som receptionist är:

  • Ta emot besökare, svara i telefon och mailhantering
  • Ansvara för att kontorets lokaler är representativa
  • Kontakt med servicefunktioner och leverantörer
  • Beställning av kontorsmaterial, mat och fika
  • Springa ärenden, tex. fixa luncher/fika
  • Administration i företagets affärssystem

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten är flexibel och kan hoppa in och arbeta extra vid behov. Du en lojal person som ser värdet i ditt arbete och har ett prestigelöst arbetssätt. Du är en serviceinriktad, , strukturerad samt tillmötesgående person. Vidare är du inte rädd för att ta egna initiativ, och du har ett öga för vad som behöver göras. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, där väldigt mycket kommunikation internt sker på engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av reception eller andra serviceyrken.

Övrigt

Du som söker tjänsten har möjlighet att arbeta extra vid behov på vardagar. Är du den vi söker? Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag! För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emelie Wedin på KFX HR-partner som du når via mejl: emelie.wedin@kfx.se.

Student/Service/Kontor/Reception/Administration/Telefonist/Kontorsassistent

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan