Student för deltidsuppdrag till Bilias kundtjänst

Om tjänsten

Bilia söker nu dig som vill arbeta extra vid sidan av dina studier som First Line Support. I rollen som kundservicemedarbetare hos Bilia kommer du att få chansen att jobba i ett målmedvetet och inspirerande kundserviceteam. För att trivas i rollen skall du brinna för att leverera service i världsklass samt motiveras av att ge det lilla extra!

Om företaget

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 300 medarbetare på 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. Bilia fokuserar på kunden och strävar efter att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har Bilia 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har nio nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Hyundai, Mini, och Dacia. 2016 omsatte Biliakoncernen ca 24 miljarder.

Arbetsuppgifter

Som First Line support kommer du att arbeta som kundservicemedarbetare på Bilias centrala funktion. Du kommer att bemöta Bilias kunder i en första kontakt via telefon, för att sedan hjälpa och styra dem rätt i vår organisation. Du kommer därmed att vara Bilias ansikte utåt och vara en viktig första kontakt.

Som kundservicemedarbetare i backuppoolen kommer vi att boka ut dig på pass vid sjukdomar, semestrar och arbetstoppar. Du behöver därför vara tillgänglig att kunna rycka ut vid kort varsel. Arbetsmängden kommer därmed att variera från vecka till vecka.

Kvalifikationer

  • Du har minst gymnasiekompetens och några års yrkeserfarenhet från serviceyrket eller liknande, där du haft daglig kontakt med kunder via telefon.
  • Du är en mycket van datoranvändare och snabb på tangentbordet.
  • Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Vem är det vi söker?
Vi söker dig som är mycket serviceinriktad med kundernas och kollegornas bästa i ständigt fokus. Du är en utåtriktad person som har lätt för att kommunicera med alla typer av kunder och det hörs tydligt att du uttrycker dig utan svårighet i svenska och engelska, i både tal och skrift. Självklart är du professionell och trevlig i ditt kundbemötande och du utstrålar energi, ser nya arbetsuppgifter som en positiv utmaning –en person som trivs med tempo!

Övrigt

I denna tjänst erbjuds du en anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos Bilia i Västerås. Uppdraget startas snarast möjligt och urval sker löpande sök tjänsten redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta Olivia Agne på 08-663 99 00.

Company logotype
  • Västerås
  • Ansök senast 2020-02-06
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2020-01-09
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan