Strategisk inköpare

Om tjänsten

Vill du vara med och utveckla inköpsarbetet i en ny roll hos vår kund? Trivs du i en självständig roll där du arbetar i nära samarbete med andra avdelningar? Har du tidigare erfarenhet av inköpsarbete och letar efter nya utmaningar? Då kan det vara dig vi söker!

Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta hos vår expansiva kund i centrala Göteborg. Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

  • Förhandling och uppföljning av leverantörskontrakt
  • Utveckla långsiktiga leverantörsrelationer
  • Sammankalla och leda affärsmöten samt vara med och ta fram processer och riktlinjer för inköpsarbetet
  • Driva inköpsfrågor internt och externt
  • Stötta andra avdelningar med att ta in offerter och utvärdera och godkänna leverantörer
  • Arbeta med kostnadseffektiviseringar och andra värdeadderande förbättringar

Kvalifikationer

Till tjänsten som strategisk inköpare söker vi dig har intresse för affärer och förhandling. Du tycker om att få vara med och påverka och förändra samt ger dig inte i första taget. Som person är du driven och vågar ifrågasätta. Vi ser gärna att du har flera års tidigare erfarenhet som inköpare, men vi kommer att lägga mest vikt vid dina personliga egenskaper. Hos vår kund får du möjlighet att utvecklas och få ovärderlig erfarenhet för framtiden i ett tillväxtbolag.

Övriga kvalifikationer som efterfrågas är:

  • Goda kunskaper i engelska
  • Mycket goda kunskaper i Excel

Övrigt

Urval sker löpnade, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Skickar därför in din ansökan redan idag via kfx.se!

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Anna Berggren på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan