Strategisk inköpare till byggbranschen

Om tjänsten

Är du en duktig förhandlare? Vet du vad AB 04 och ABT 06 är? Läs vidare, för då har vi jobbet till dig!

Om företaget

BCA Entreprenad AB är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens som utför anläggnings-, betong- och järnvägsprojekt. BCA grundades 1983 och har sedan dess expanderat och utvecklats. BCA har aldrig varit rädda för att investera i specialmaskiner eller lära sig nya saker för att möta sina kunders förväntningar och behov. Ambitionen är att alltid utföra anläggnings-, betong- och järnvägsentreprenader resultatinriktat, engagerat och professionellt. BCA åtar sig uppdrag i form av både utförandeentreprenad och totalentreprenad och är verksamma i Sverige och Danmark. Sedan november 2011 finns huvudkontoret i Malmö. BCA omsätter ca 300 MSEK och är ett 60-tal medarbetare. Det finns ett tydligt tillväxtmål och behöver nu stärka upp staben inom BCA med en strategisk inköpare.

Arbetsuppgifter

Som inköpare på BCA ingår du i staben och är direktrapporterade till VD. Du har huvudansvaret för BCAs samtliga avtal både centralt och i det olika projekten. Du arbetar därför både centralt samt med alla affärsområdena för att se till så att avtalen är så lönsamma som möjligt. Du förväntas även arbeta nära affärsområdena med olika typer av kalkyleringar.

  • Skapa och förhandla avtal inom alla affärsområden samt centralt
  • Bygga relationer med utländska leverantör för att se på framtida samarbeten
  • Genom proaktivitet skapa långsiktig lönsamhet inom alla BCA affärsområden
  • Stötta affärsområden vid kalkyleringar, anbud och projektofferter

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har branscherfarenhet från bygg och anläggning. Du har god erfarenhet i rollen som inköpare och kunskap inom entreprenadsjuridik. Viktigast av allt är att du är en mycket god förhandlare. Du är professionell, noggrann och strukturerad och gillar att ta egna initiativ. Det krävs att du är väldigt självgående och kan arbeta utan stöd eller vägledning.
Du har lätt för att samarbeta med andra och lägger stor vikt vid integritet och agerar med gott omdöme. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och hanterar du även tyska är det en merit.

Övrigt

Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vid frågor kontakta Regionchef Kevin Brandt Leander på 040-120200. Vi tillämpar löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag!

Tillträde: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Typ av anställning – tillsvidare på heltid.

Sökord: Inköpare, Supply Chain, Inköp, Bygg, Projektinköp.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan