Stockholm Byggkoncept söker kontorsassistent på heltid

Om tjänsten

Stockholm Byggkoncept befinner sig just nu i en expansiv fas och är på jakt efter dig som vill följa med och bidra under deras tillväxtresa! Här ges du möjlighet att arbeta i en formbar roll med fokus på administration. Är du en driven person med tidigare erfarenhet av reception och administrativa arbetsuppgifter? Vill du arbeta på ett företag med högt i tak och där det värdesätts att ha kul på jobbet? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om företaget

Stockholm Byggkoncept AB grundades år 2006 och verksamheten omfattar allt från mindre servicejobb till totalentreprenader samt egna byggprojekt. Stockholm Byggkoncept eftersträvar samsyn och innovativt tänkande i alla projekt och går in i samarbeten med ett stort miljöengagemang och öppenhet kring kalkyl, tidsplan och produktion. Idag är de totalt 70 anställda men företaget expanderar och blir till hösten över 100 anställda.

Stockholm Byggkoncept har kontor i Hägersten och planerar att under slutet av sommaren flytta till nya lokaler, fortfarande belägna i södra Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som kontorsassistent arbetar du till största del administrativt men agerar även ansiktet utåt och tar emot besökare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av tidsföring av ca 100 personer, dvs. tidsrapportering kring personal, uppdrag och registrera sjukanmälningar. I din roll arbetar du även med att scanna fakturor för bolagen, ansvara för inköp av kontorsmaterial samt vara behjälplig för de anställda och stötta i frågor gällande exempelvis anställningsavtal eller dylikt. Du kommer komma in ett skede då det händer mycket på företaget och i din roll kommer du vara delaktig i både flytt och uppstart av nya kontorslokaler.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare arbetat i en administrativ roll där du även haft kundkontakt. För att vara kvalificerad för tjänsten har du även god förståelse för teknik och sätter dig snabbt in i nya system och program. Kontakten med de anställda sker på både svenska och engelska och krav för tjänsten är därför goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både tal och skrift.

På Stockholm Byggkoncept är stämningen lättsam, humoristisk och prestigelös, och för att passa in är du en glad och trevlig person och är samtidigt trygg i dig själv och har skinn på näsan. I ditt arbete är du självgående, kreativ och tar egna initiativ. I din roll får du stora möjligheter att effektivisera och komma på innovativa lösningar, vi ser därför att du är en lösningsorienterad person som lägger stort engagemang i ditt arbete.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag och du får din anställning hos KFX HR-partner men arbetar hos Stockholm Byggkoncept i Hägersten. Denna rekryteringsprocess sköts av KFX HR-partner och samtliga frågor angående tjänsten och processen hänvisas till någon av våra rekryterare på 08-663 99 00. Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag!

Tjänsten är på heltid med arbetstiderna 7.00 – 16.00. Start för tjänsten är omgående.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan