Unga och drivna receptionister och kontorister sökes!

Om tjänsten

Sökord: ambulerande, service, reception, växel, vaktmästare, internservice, kontor, administration

Letar du efter en utvecklande och spännande tjänst? Brinner du för att ge god service och vill ta klivet in i kontorsbranschen? Vi söker dig som har avslutat dina gymnasiestudier samt har tidigare erfarenhet av service. Här får du arbeta under kontorstider och få chansen till en tillsvidareanställning. Du är intresserad av att arbeta inom reception, växel, kundtjänst samt internservice och som person är du ansvarstagande, positiv och trivs med utmaningar. Om detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka till denna tjänst som ambulerande servicemedarbetare. Ansök redan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som ambulerande servicemedarbetare arbetar du med varierande arbetsuppgifter under kontorstider och dina arbetsplatser kan komma att variera från dag till dag. Du blir anställd av oss på KFX HR-partner och arbetar ute hos våra kundföretag i Storstockholm. Detta innebär att förändringar även kan ske under arbetsdagen vilket kräver stor flexibilitet av dig. Du blir utbildad på flera olika företag inom olika kontorstjänster, så vi ser därför att du har som mål att arbeta hos oss i minst ett år.

Dina arbetsuppgifter kan bland annat innebära att:

  • besvara samtal
  • ta emot besökare
  • hantera inkommande- och utgående post
  • beställa bland annat kontorsmaterial och luncher
  • hantera olika administrativa arbetsuppgifter

Din viktigaste arbetsuppgift är att leverera service med hög kvalitet!

Kvalifikationer

Tjänsten som ambulerande servicemdarbetare är en tuff och utmanande tjänst som ställer högra krav på dig. Det är också en av branschens roligaste arbeten som utvecklar dig som person och som ger dig otroligt många värdefulla erfarenheter och kontakter inom arbetslivet. Du som söker är därför en positiv person med en god problemlösningsförmåga. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och är stresstålig. Vidare har du ett stort engagemang samt har ett professionellt, moget och serviceinriktat arbetssätt. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska och är lojal mot oss som arbetsgivare.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom service, till exempel från butik eller restaurang.

Övrigt

Urval sker löpande och vi söker nya drivna medarbetare som kan starta omgående eller i slutet av sommaren. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på KFX HR-partner och du når oss på 08-663 99 00.

KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut rikskort och vi har även avtal med ett antal friskvårdsanläggningar som erbjuder dig gynnsamma rabatter då du är anställd av oss.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan