Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Sommarjobb på heltid inom kontor för studenter finnes!

Om tjänsten

Vi söker dig som läser på universitet/högskola och söker heltidsjobb över sommaren. Om du är en person som älskar att leverera högklassig service och vill jobba mycket i sommar så är denna roll perfekt för dig. Vi erbjuder en serviceroll inom kontor och initialt växel och reception ute på våra kundföretag.

Ansök redan idag för om du vill ha en spännande sommar med många nya människomöten och kontakter för framtiden.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Du blir upplärd på en eller två olika uppdrag ute hos våra kunder och du kommer att få möjligheten att bland annat arbeta som receptionist, växeltelefonist och internservice. Att arbeta som konsult ute hos våra kundföretag innebär ett roligt och varierande arbete med många nya utmaningar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är klassiska receptionistuppgifter som att ta emot besökare och vara behjälplig via telefonen. Andra arbetsuppgifter är posthantering, inköp av kontorsmaterial samt enklare administration. 

Kvalifikationer

Har du erfarenhet från någon form av telefoniarbete är det meriterande. Det är viktigt att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska samt datakunskaper, främst i MS Officepaketet. 
Eftersom arbetet innebär en daglig kundkontakt söker vi glada och serviceinriktade personer med god kommunikativ förmåga. Vidare är du van att arbeta självständigt, är ansvarstagande och har lätt för att lösa problem. 
Som ansiktet utåt både för kundföretaget och Kontorsfixarna är det viktigt att du förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet kundbemötande.

Övrigt

Tjänsten i fråga är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd på KFX HR-partner men arbeta ute hos kund. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker. 
För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Linnea Hjelmqvist på KFX HR-partner på 08-663 99 00. 

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan