Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Sommarjobb i Göteborg

Om tjänsten

Söker du arbeta till sommaren 2019? Vill du arbeta med ekonomi, administration, kundservice eller andra tjänster inom kontor? Vi söker nu dig inför kommande uppdrag till sommaren.

Skriv tydligt i din ansökan vilka områden du är intresserad av att arbeta med, vilka arbetstider samt veckor som passar dig. Även om du har möjlighet att jobba extra innan/efter sommaren.

Du kommer att bli anställd av oss på KFX HR-partner och bli uthyrd till någon eller några av våra kunder, det finns möjlighet att arbeta både hel- och deltid. Vi på KFX har kunder i många olika branscher och hos oss finns möjligheten att arbeta inom det område som du är mest intresserad av!

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. KFX är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Kvalifikationer

Hos oss på KFX så genomsyras allt vi gör i våra ledord – Stolthet, Omtanke och Engagemang, så vi ser gärna att du är en person som värderar dessa egenskaper lika mycket som oss. När du är uthyrd hos vår kund så är du vårt ansikte utåt, och därför är det självklart för dig att hålla en hög kundservicenivå, att du tar ansvar över dina arbetsuppgifter och gärna ger det där lilla extra. Vi vill anställa dig som är engagerad, positiv och som ger 110 % när man är på arbetet.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper men det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet, god datavana och van vid att tala och skriva på både svenska och engelska.

Övrigt

Detta är en annons för våra kommande sommaruppdrag, tjänster kan tillsättas innan slutdatum.

Kunskap- och personlighetstester samt kreditupplysning kan komma att göras på slutkandidater beroende på kund och uppdrag.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om du vet att det är en period i sommar då du inte kommer att kunna arbeta så skriv gärna med det i din ansökan.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan