Sommararbeta som kundservicemedarbetare på MittSverige Vatten & Avfall

Om tjänsten

Är du studerande och vill dryga ut studentkassan över sommaren med chans till deltidsarbete i höst?
Då kan vi ha sommaruppdraget för dig där du får chansen att vässa dina serviceegenskaper och ha kontakt med mycket olika människor.
Kontakta oss redan idag om du vill få chansen att visa vad du kan erbjuda.

Uppdraget är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av KFX HR- parter och uthyrd till MittSverige Vatten & Avfall (MSVA). Uppdraget är på heltid under veckorna 24- 31. Därefter finns möjligheten att fortsätta uppdraget på deltid till årsskiftet, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

MSVA arbetar i Sundsvall, Timrå och Nordanstigskommun med att skapa ett hållbart samhälle. Deras affärsidé bygger på att driva och utveckla hållbara vatten- och avfallstjänster med medborgaren i fokus. I denna roll kommer du få vara en del av detta kretslopp och ditt fokus kommer vara att ge medborgarna svar på frågor med en förstklassig service.

Om företaget

MSVA har en ständig närvaro hos natur och människor vilket gör att de har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I deras tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, MSVA arbetar för att driva, utveckla och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus.
MSVA har tre värdeord Mod, Öppenhet och Helhetssyn. Dessa ord ska alltid genomsyra verksamheten.

Arbetsuppgifter

I MSVA’s öppna landskap kommer du bli en del av deras kundservice och din huvudsakliga arbetsuppgift är att svara på medborgares frågor gällande deras vatten- och avfallstjänster. Detta innebär att du kommer svara på frågor via mail och telefon. I början av tjänsten kommer du erbjudas en ingående två veckors introduktion så att du snabbt kan komma in i rutinerna. MSVA har en kundservice uppdelad på en första och andra linje. Detta innebär att i den första linjen hanteras kunder och inkommande ärenden medan den andra linjen hanterar mer tekniska och juridiska frågor. Förutom att svara på frågor är en stor del av arbetet även administration.

För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare ser vi att du är en teamspelare och har lätt att samarbeta med andra. Vidare så kommer du arbeta i en serviceinriktad roll där det är viktigt att i samtal med kund och kollegor verka för att ge en god service.

Kvalifikationer

Vi söker dig som med fördel studerar på eftergymnasial nivå och har erfarenhet av att arbeta med kundservice. Vidare behärskar du det svenska språket väl i både tal och skrift då du dagligen kommunicerar med kunder och kollegor.

Det är meriterande om du har sedan tidigare arbetat i en politiskt styrd organisation. Vidare så är det även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kundreskontra.

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Nyberg på telnr: 060- 15 46 00.

Du som söker tjänsten kan börja arbeta vecka 24. Tjänsten är på heltid under veckorna 24-31.

Sökande till denna tjänst kan komma att genomgå personlighetstester och bakgrundskontroll.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan