Söker du nytt arbete i Göteborg?

Om tjänsten

I dessa tråkiga tider är det tyvärr många som måste byta arbete. Vi vill därför hjälpa dig med ditt jobbsökande. Vi arbetar löpande med rekryteringar inom kontorsnära tjänster så som reception, administration, ekonomi och närliggande tjänster. Skriv i din ansökan vad just du vill arbeta med så börjar vi därifrån.

Detta är en allmän annons inför kommande rekryteringar.

Om företaget

Denna tjänst är ett konsultuppdrag, det innebär att du har din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund. Det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

KFX HR-partner erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma specialister med mångårig erfarenhet och kompetens. Våra uppdrag är främst inom service, administration, HR och ekonomi.

Arbetsuppgifter

Då vi har olika typer av tjänster och uppdrag vill vi att du i din ansökan berättar när du är tillgänglig för start och vilken bransch samt roll du är intresserad av.

Vi rekryterar till kunder i olika branscher, mestadels i centrala Göteborg. Är du intresserad av arbete inom ekonomi, administration, service, HR eller närliggande tjänster? Då ser vi fram mot just din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som minst har gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet och har erfarenhet från olika system.

Då många av våra kunder har behov omgående så är det en fördel att du kan vara på plats snabbt men vi är också intresserade av dig som har uppsägningstid givetvis. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och värderingar i din ansökan och så ska vi se till att hitta rätt match för just dig!

Övrigt

Detta är en allmän annons och intervjuer sker löpande och fram till slutdatum.

På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Anna Berggren på 031-711 98 00.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2020-04-19
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Övrigt
  • Inkommet: 2020-03-18
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan