Söker du nytt arbete i Sundsvall?

Om tjänsten

I dessa tråkiga tider är det tyvärr många som måste leta nytt arbete. Vi vill därför hjälpa dig med ditt jobbsökande. Vi arbetar löpande med rekryteringar inom kontorsnära tjänster så som reception, administration, ekonomi, service och närliggande tjänster. Skriv i din ansökan vad just du vill arbeta med så börjar vi därifrån.

Detta är en allmän annons inför kommande rekryteringar och uppdrag.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Vid en rekrytering hjälper vi kunden med hela anställningsprocessen innan för att till slut presentera de kandidater som passar för tjänsten. Den som blir vald kliver oftast på en provanställning direkt hos kundföretaget.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av arbete inom reception, administration, ekonomi, service och närliggande tjänster? Då ser vi fram mot just din ansökan!

Då vi har olika typer av tjänster och uppdrag vill vi att du i din ansökan berättar när du är tillgänglig för start och vilken bransch samt roll du är intresserad av.

Bifoga också ditt CV.

Kvalifikationer

Vi söker dig som minst har gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet och har erfarenhet från olika system.

Då många av våra kunder kan ha behov omgående så är det en fördel att du kan vara på plats snabbt men vi är också intresserade av dig som har uppsägningstid givetvis. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och värderingar i din ansökan och så ska vi se till att hitta rätt match för just dig!

Övrigt

Detta är en allmän annons och intervjuer sker löpande och fram till slutdatum.

På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Linda Sandwall, linda.sandwall@kfx.se.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2021-01-31
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Övrigt
  • Inkommet: 2020-12-01
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan