Söker du ett roligt extrajobb i Östra Göteborg?

Om tjänsten

Vill du arbeta extra i en reception? Är du en social person som gillar att träffa nya människor? Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning? Vi söker dig som vill arbeta extra under lunchtid i Platzers nybyggda lokaler i Gamlestaden. Endast 6 minuter från centralstationen i Göteborg!

Vi söker dig som kan arbeta 1-2 timmar under lunchtid 1-5 vardagar i veckan. För rätt person finns även möjlighet att hoppa in extra vid behov.

Om företaget

Du kommer få en anställning som konsult hos KFX HR-partner med arbeta hos vår kund Platzer fastigheter. KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år.KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Vår kund Platzer Fastigheter är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor. Stadsdelen Gamlestaden ska växa och förtätas, förändras och knytas ihop med centrala Göteborg. Nya kontor, bostäder, hotell, kulturcenter, service och handel ska växa fram tillsammans. Därför har Platzer Fastigheter skapat en 17 våningar hög profilbyggnad vid Gamlestads torg.

Arbetsuppgifter

Platzers lokaler är nybyggda och klara slutet av augusti 2018. Du som ny receptionist under lunchtid kommer därför få vara med från början och koordinera nya hyresgäster och vara med och påverka rollens utformning.

I rollen ingår följande arbetsuppgifter:

  • Leverera service i världsklass till hyresgäster i fastigheten samt till externa besökare
  • Ansvara för konferensrum innefattande bokning, beställning och servering av lunch/fika samt ta emot och kooridnera konferensgäster till rätt lokal
  • Ta emot inkommande samtal och mail
  • Assistera vid beställning av kontorsmaterial
  • Hantera inkommande och utgående post

Kvalifikationer

I den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personlighet. Vi söker minst två personer som vill arbeta med service och vill testa på hur det är att arbeta i en reception. Vi letar efter dig som är flexibel, prestigelös och har en hög arbetsmoral. Då det kommer nya besökare varje dag är det viktigt att du förstår betydelsen av ett professionellt och servicemedvetet kundbemötande. Du har en hög social kompetens och är inte rädd för att ta kontakt med nya människor. Vidare söker vi dig som är du strukturerad, självständig och har förmågan förmågan att se vad som behöver göras.

I den här tjänsten behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Övrigt

Två-tre personer kommer dela på rollen som receptionist under lunchtid 1-2 timmar. Ni kommer inte arbeta samtidigt utan dela upp veckodagarna som det passar er bäst. Detta kräver flexibiltet samt möjlighet att arbeta 1-5 vardagar/vecka.

Receptionen öppnar 27/8 och vi ser därför att du finns tillgäng från dess.

Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.kfx.se
Vi genomför personlighets- och kundskapstester.

Vid frågor kontakta Anna Berggren 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan