Servicetekniker Ventilation i Lund

Om tjänsten

Gunnar Karlsen växer kraftigt och expanderar, vi söker därmed ytterligare en servicetekniker med erfarenhet från ventilation och inomhusklimat till vår verksamhet i Lund.

Om företaget

Gunnar Karlsen Sverige AB är ett helägt dotterbolag till GK-Gruppen med säte i Oslo, Norge. Vi erbjuder rådgivning och tekniska installationer för att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som de bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet. GK-gruppen har drygt 3000 medarbetare och en omsättning på ca 5 miljarder. Den svenska verksamheten finns representerad på 25 orter – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Gunnar Karlsen i Sverige har drygt 600 medarbetare och omsätter cirka 1 miljard kronor.

Arbetsuppgifter

Gunnar Karlsen växer kraftigt och expanderar, vi söker därmed ytterligare en servicetekniker till vår verksamhet i Lund med erfarenhet från ventilation och inomhusklimat. På Gunnar Karlsen får du en nyckelroll. Din kompetens och entusiasm är viktig för att vi skall kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden.

Arbetet innebär:

  • Att på egen hand eller tillsammans med dina kollegor felsöka, reparera och utföra service på våra kunders tekniska installationer i Lund.
  • Att efter besök träffa våra kunder, för att ge och få återkoppling.
  • Att återrapportera och delge våra kunder förbättringsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger och vi drivs av att göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort varje dag. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker. Du som söker tjänsten bör ha ett stort tekniskt intresse. Du har gärna gått någon form av tekniskt gymnasium, t.ex. inom drift och underhållsteknik. Ett plus är om du har behörighet eller certifiering inom ventilation. Vidare har du insikt och/eller erfarenhet från montage och service av fastighetstekniska installationer. Som person är du positiv och social och har lätt för att skapa goda kundrelationer. Du har ett lösningsorinterat sätt och trivs att arbeta i nära samarbete med kunden. Du är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt. Slutligen har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och innehav av B-körkort är ett krav.

Övrigt

Hos oss får du möjligheten att ta dig an utmaningar, lyckas, misslyckas och växa. Vi har en stark företagskultur som bygger på vår värdegrund VILJA. VILJA står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Instämmer du om värdegrunden och är redo att ta nästa steg till en spännande resa tillsamman med oss på GK? Skicka då in din ansökan redan idag. Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vi frågor kontakta rekryteringskonsult Rebecka Möberg på 040-120200.

Välkommen in med din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan