Servicerådgivare tillgänglig omgående

Om tjänsten

Är du intresserad av bilar och vill arbeta i en supportfunktion? Är du en problemlösare som alltid vill finnas till för att hjälpa kunden? Vill du tillhöra ett tight team där samarbete är i fokus? Nu söker vi dig som är tillgänglig på kort varsel och vill bli vår kunds nya servicerådgivare!

Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta hos vår attraktiva kund på Hisingen. För rätt person finns det möjlighet att gå över i en anställning direkt hos Kund.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Kvalifikationer

Som servicerådgivare är du kundernas första kontakt, du stöttar och följer kunderna genom hela processen på telefon och mail. Du finns till för att ge råd och vägledning och gör allt för att kunden ska bli nöjd. Du kommer att hjälpa kunderna i olika ärenden, allt från tekniska till ekonomiska frågor. För att fungera i rollen som servicerådgivare bör du trivas med att mycket händer runt omkring dig samtidigt. Du är van att arbeta efter tydliga rutiner och processer vilket ställer krav på att du är strukturerad och gillar ordning och reda

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom service och administration, gärna inom bilbranschen. Har du ett tekniskt intresse är det en stor merit.
Viktigt för tjänsten är flytande svenska i såväl tal och skrift samt god förståelse på engelska. Även B-körkort.

Är du en problemlösare som älskar att hjälpa till? Har du ett genuint intresse för bilar och vill utveckla dina kunskaper ytterligare? Då kan det här vara något för dig!

Övrigt

Omfattning: Heltid och tillsvidare
Placering: Hisingen

Tjänsten i fråga är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd hos KFX HR-partner men arbeta ute hos vår kund.
Kunskap- och personlighetstester samt bakggrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!
För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Anna Berggren på KFX HR-partner på 031-711 98 00.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2019-12-15
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2019-11-22
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan