Serviceminded telefonist på deltid till internationellt mediaföretag!

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av service och söker en social- kommunikativ tjänst på ett spännande internationell företag? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om företaget

För vår kunds räkning, som är ett av Europas ledande mediaföretag beläget i centrala Stockholm, söker vi nu en telefonist på deltid för ett vikariat. Arbetstiderna är kl. 10.00–14.00 med start i september och löper sedan året ut.

Arbetsuppgifter

Som telefonist arbetar du i ett team på 3 personer med att ta emot inkommande samtal. Du ger kunden ett förstaklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. I rollen ansvarar du även för att gå igenom mailen löpande samt att ta emot och skicka meddelande via mail och sms. Vidare ingår annan service så som hänvisningshantering och bokning av taxibilar.

Kvalifikationer

För att passa som telefonist hos vår kund har du:

  • Tidigare erfarenhet av arbete i en liknande serviceroll
  • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och i skrift
  • Mycket god telefon, system- och datavana

Som person är du lyhörd, serviceminded, positiv och utåtriktad.
Du känner dig bekväm i servicerollen och kan hantera tuffa samtal från kunder. Vidare är du en person som trivs i ett högt tempo, arbetar strukturerat och känner dig trygg med att skapa struktur i ditt arbete.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer att erbjudas ett vikariat hos KFX HR-partner. Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår rekryterare Susanne Järleby på 08- 663 99 00.

Sökord: växel, telefonist, storväxel, telefonservice, kundtjänst, kundservice, reception, receptionist

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan