Serviceminded receptionist på fredagar!

Om tjänsten

Är du en sprudlande glad receptionist som vill arbeta en dag i veckan? Vår attraktiva kund i centrala Göteborg söker en extra receptionist på fredagar samt vid behov när ordinarie personal är borta. Vi kommer anställa dig som ser långsiktigt på tjänsten och gärna vill växa tillsammans med företaget.

Du blir anställd av oss på KFX HR-partner och uthyrd till en av våra attraktiva kunder.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Vår attraktiva kund är ett teknikkonsultbolag som har ca 1000 anställda i centrala Göteborg. Du kommer bli en del av ett BackOffice-team som alltid ställer upp för varandra och har nära till skratt.

Tycker du om att vara spindeln i nätet och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt som du ger service med ett leende på läpparna? Som receptionist har du en central roll med mycket kontakt såväl med externa kunder som internt inom företaget.
Andra dagliga arbetsuppgifter är att svara i telefon och på mail, sortera in- och utgående post, översyn av lokaler, registrera spårvagnskort, bokning av företagets elcyklar, samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i en reception.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Som förstår betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Vidare kan du uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har en hög social kompetens, är utåtriktad och servicemedveten. Vidare är det viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och att du som person är självständig, ödmjuk, ordningsam och prestigelös.

Övrigt

Intervjuer sker löpande, därför ser vi att du skickar in din ansökan redan idag!
Tillträde: så snart som möjligt.
Arbetstider: Fredagar kl 8-17 + extra vid behov. Du kommer även bli schemalagd 2-3 veckor i sommar.

Vid frågor eller funderingar ring Anna Berggren på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan