Serviceminded kontorsassistent till företag i centrala Stockholm.

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för service, trivs med att ge stöd till dina kollegor och triggas av att leverera på topp! Tycker du att detta stämmer bra in på dig? Sök tjänsten redan idag!

Om företaget

Du kommer få en anställning som konsult hos KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som kontorsassistent tar du hand om besökare i receptionen och visa dem rätt på kontoret. Du ansvarar för inkommande samtal och besvarar frågor. Vidare köper du in kontorsmaterial, kokar kaffe och ser till att det är rent och snyggt i konferenslokaler och kök. Som kontorsassistent ansvarar du även för inköp av luncher och frukost samt andra administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att ha tidigare erfarenhet av serviceyrket. Som person är du serviceminded, strukturerad och positiv. Du gillar att arbeta praktiskt och har en förmåga att se vad som behöver göras på en arbetsplats. Tjänsten kräver att du har god kommunikativ förmåga. Du är även initativtagande och prestigelös. Vidare arbetar du bra såväl i grupp som självständigt och tycker om att skapa en trivsam arbetsmiljö för dina kollegor. Då arbetsplatsen är lugn pch trivsam söker vi dig som trivs i en sådan miljö.

Övrigt

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med en tillsvidareanställning där du blir anställd av KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag.Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor eller funderingar kontakta ansvarig Rekryterare Olivia Agné på 08-663 99 00 eller rekrytering.stockholm@kfx.se.

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-01-23
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Hotell/Restaurang/Turism/Nöje
  • Inkommet: 2019-12-19
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan