Serviceminded administratör till bolag i västerort

Om tjänsten

Vi söker just nu en administratör med känsla för service till vår kund i Spånga. Som administratör kommer du främst att arbeta med blandad administration, som till viss del består av ekonomi. Du behöver vara en person som gillar variation och ta dig an nya uppgifter. Då företaget är ett mindre företag hjälps alla åt och samarbete är en viktig del i vardagen- där kommer även känslan för service in.

Tjänsten är ett uppdrag på heltid och tills vidare där du blir anställd av oss på KFX HR-partner men uthyrd till kund.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som kontorsassistent, ansvarar du för att:

  • Sköta inkommande felanmälningar och koordinera ärenden till rätt person.
  • Hantera leverantörsreskontra och vara ekonomiansvarig behjälplig i sitt arbete.
  • Inköp av material och liknande till företagets olika lokaler.

Utöver detta kan även nya uppgifter tillkomma utefter arbetsflödets utveckling. Därför behöver du vara en öppen och nyfiken person som gärna hjälper till där det behövs och lär dig mer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare yrkeserfarenhet inom service och administration, meriterande är om du har viss förståelse för det ekonomiska flödet och bokföring. Du skall ha goda kunskaper i Officepaketet och ha lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du öppen, positiv, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är kommunikativ, prestigelös och har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du tycker om att ha ordning och reda omkring dig, hjälper till där det behövs och är flexibel i ditt arbete.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och tills vidare. Du kommer vara anställd hos oss på KFX HR-partner men arbeta på uppdrag hos vår kund i Spånga. Vi vill gärna ha din ansökan snarast möjligast då vi arbetar med urval löpande. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på telefonnummer 08-663 99 00.
Välkommen att söka tjänsten!

Company logotype
  • Ansök senast 2021-11-10
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2021-10-06
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan