Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Servicekoordinator

Om tjänsten

Vår kund Veidekke Nära i Lund söker nu en servicekoordinator till Region Sydväst. Gillar du att vara spindeln i nätet? Drivs du av att skapa långsiktiga och goda kundrelationer? Sök då tjänsten och blir en del av vårt fantastiska team i Lund.

Om företaget

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger de allt från broar och bostäder till vägar och tunnlar, men det är deras syn på människor som är annorlunda. Veidekke har en idé om hur människor tillsammans kan skapa bättre resultat. De tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Veidekke tror att människor kan åstadkomma mer genom samarbete. Veidekke Nära tillhandahåller garanti- och eftermarknadstjänster för nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter samt utför underhålls-, reparations- och försäkringsarbeten. Med involvering som ledord anstränger de sig för att ta reda på vad deras kunder och samarbetspartners efterfrågar. Veidekke Nära erbjuder snabb service och finns tillgängliga när klienter än behöver dem. De värdesätter återkoppling oavsett om de har svar eller inte. För mer information, se www.veidekke.se

Arbetsuppgifter

I den här rollen arbetar du tätt tillsammans med ansvarig Projektledare i eftermarknadsskedet för nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter. Tillsammans med projektledaren bistår du med din erfarenhet, karisma och entusiasm vid inflyttning och i garantiskedet där kunden förväntar sig kundservice som imponerar. I rollen ingår arbetsuppgifter så som;

  • mottagande och uppföljning av serviceanmälningar samt frågeställningar från våra kunder inom angiven tidsram
  • samordning och planering inför kommande aktiviteter i projekt
  • informationsbrev och informationsmöten med slutkund
  • medverka vid inflyttningar, kundaktiviteter m.m.

Fokusområdena är att skapa nöjda kunder internt/externt samt ett effektivt samarbetsklimat där nyckeln är involvering av alla parter i eftermarknadsskedet.
Du rapporterar till regionchefen i sydvästra Sverige med placering på vårt nya kontor i Lund precis intill centralstationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av ett brett och självständigt servicearbete,
projektledning eller på annat sätt varit spindeln i nätet. Du gillar att ha många bollar i luften och du är redo att rycka in där det behövs. Som person är du serviceinriktad och drivs av att skapa positiva möten som, med hjälp av ditt bemötande och lösningsorienterande tänk, ger nöjda kunder.

Vidare är du pragmatisk, social, ansvarstagande och argumenterar alltid med fakta som bas. Du är en diplomatisk lagspelare som alltid värnar om teamet och har god samarbetsförmåga över alla gränser. Att arbeta på ett strukturerat och analytiskt sätt är några av dina självklara verktyg för att lyckas. Då du kommer att ha stora kontaktytor inom verksamheten är det viktigt att du trivs med att skapa goda relationer med olika typer av människor samt att du har förmågan att anpassa dig till nya situationer.

Övrigt

Är detta rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner. Skicka gärna in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan