Servicekoordinator till spännande fastighetsutvecklingsföretag i Lund

Om tjänsten

Vill du bli en del av ett sammansvetsat team, med möjlighet att tillsammans förbättras och utvecklas? Är du strukturerad och ambitiös och vill jobba på ett företag som lyfter sina medarbetare? KFX HR-partner söker nu en servicekoordinator till vår kund i Lund. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående med förståelse för ev. uppsägning.
Arbetstiderna är måndag – fredag, 8.00-16:30 med 30 min lunch.
Vi söker dig som tidigare har arbetat som servicekoordinator och har kunskaper inom konferens, reception eller service. Då tjänsten både innebär att arbeta i team och självständigt är det viktigt att du känner dig trygg och uppdaterad i din yrkesroll. Trivs du med att arbeta i en roll där du får användning av dina sociala färdigheter och att leverera service på hög nivå med fingertoppskänsla? Då borde vi träffas!

Om oss

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Om företaget

Vår kund tillhör en svensk ägd koncern och utvecklar alltifrån bostäder, kontor och lokaler, hotell och kongresscenter till förskolor och andra samhällsfastigheter. Huvudkontoret ligger i Malmö och dom bedriver verksamhet i hela Skåne, Småland, Uppsala och Stockholm. Totalt är dom ca 115 engagerade medarbetare. Dom utvecklar inspirerande stadsdelar och bidrar till en mer hållbar fastighetsbransch.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicekoordinator arbetar du i en professionell kontorsmiljö med många kontakter, både externt och internt. Du är kundens ansikte utåt och därmed en mycket viktig del av dina medarbetares, kunders och besökares upplevelse av företaget.
Som servicekoordinator består dina arbetsuppgifter bl.a. av:

 • Drift och administration av konferens, administration kring konferens-bokningsapp
 • Fakturering för konferenser, skrivare, porto, nycklar/taggar och andra tilläggstjänster
 • Administration kring uthyrning av lägenheter, kundkontakt, offertarbete och visst driftsansvar
 • Driva proaktiv försäljning i form av delaktighet på mingelarrangemang och nätverksträffar
 • Administration och ärendehantering

Kvalifikationer

Då vår kund har krav på en hög servicenivå och professionalitet söker vi dig som brinner för service och drivs av att leda och hjälpa andra människor. Du är en fena på att leverera ett gott kundbemötande, är glad och social med båda fötterna på jorden och skinn på näsan.
Du är en ansvarstagande individ som är flexibel och prestigelös. Vi ser att du har lätt för att få med dig andra och kan leda dina medmänniskor med tydlighet och närvaro. Du ska vara duktig på att se helheten och arbeta med en god verksamhetsinsikt. Vi ser att du kan leverera resultat med engagemang och professionalism med en strävan efter att ständigt förbättras. Du ska även kunna tala och skriva obehindrat på såväl svenska som engelska.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i Lund. Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan till oss redan idag, för att inte gå miste om denna möjlighet.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare; Helena Möller helena.moller@kfx.se

Company logotype
 • Lund
 • Ansök senast 2021-10-13
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2021-09-13
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan