Serviceinriktad receptionist sökes för extraarbete i Göteborg!

Om tjänsten

Brinner du för service och letar efter ett extraarbete 1-3 dagar per vecka? Kanske är du student eller pensionär och vill hitta ett socialt och kommunikativt arbete vid sidan av din sysselsättning? Då kan detta vara något för dig!

Receptionsvana samt serviceerfarenhet är meriterande men viktigast är din personlighet och ditt sinne för service. Du förstår betydelsen av ett professionellt bemötade, du är flexibel, ordningssam och har viljan att ge det lilla extra till kunden.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är både vårt och kundens ansikte utåt så därför är det viktigt att du förstår vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som receptionist ute hos våra kunder möter du besökare såväl via disk som via telefon och mail. Du hanterar post, har översyn över konferensrum, hanterar matbeställningar samt har översyn över kontorets lokaler. Du hanterar viss administration och har en roll som spindeln i nätet där många saker sker samtidigt. Viktigast är din prestigelöshet samt att du alltid levererar service med ett leende på läpparna!

Som receptionist är du både vår kund och KFXs ansikte utåt. Vi ställer därför höga krav på social kompetens, noggrannhet och servicenivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för service och har förmågan att sprida glädje samtidigt som du ger ett professionellt intryck.

Det är viktigt att du trivs i mötet med människor, du är självständig, ödmjuk och prestigelös. Vidare är det viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras .
Vi tror att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har goda datorkunskaper, främst i officepaketet.

Övrigt

Arbetstid: Vardagar
Placering: Göteborg
Anställning: Deltid

Vi genomför personlighets- och kunskapstester samt bakgrundskontroller på våra slutkandidater.

Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan