Serviceinriktad kursvärdinna/värd sökes!

Om tjänsten

Sökord: kursvärdinna, kursvärd, konferensvärdinna, konferensvärd, service

Brinner du för att ge god service och vill arbeta inom kontorsbranschen? Trivs du med att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften? Då har vi tjänsten för dig! Du arbetar hos en av våra kunder som sitter i centrala Stockholm där de ordinarie arbetstiderna är måndag-fredag kl.07.00-15.00. Avvikelser kring arbetstiderna kan ske, och vi ser därför att du är flexibel och har möjlighet att arbeta även eftermiddagar och kvällar vid enstaka tillfällen. Skicka in din ansökan om detta passar in på dig!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som kursvärdinna/värd ansvarar du för att se till att kursdeltagarna får ett gott intryck och känner sig som hemma.

Arbetsuppgifterna innefattar:

  • Ta emot kursdeltagare
  • Se till så att lokalerna är snygga och representativa
  • Fylla på med kontorsmaterial så som anteckningsblock, böcker, pennor, papper mm.
  • Förbereda frukost/lunch/fika samt undanplockning av dessa
  • Ta emot samtal samt svara på mejl
  • Beställning av kontorsmaterial

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service, förslagsvis inom restaurang, kontor eller butik. Du söker efter ett arbete där du vill stanna och utvecklas och där möjlighet till utökat ansvar finns. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med ett stort engagemang och du trivs med att arbeta med service. Som person är du utåtriktad, trevlig och initiativtagande.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Övrigt

Tjänsten är en deltidsanställning på tillsvidare med start i februari-mars där de ordinarie arbetstiderna är måndag-fredag kl.07.00-15.00. Avvikelser från dessa arbetstider kan variera från vecka till vecka.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Berg på mejl: mathilda.berg@kfx.se.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan