Serviceinriktad koordinator med intresse för bild

Om tjänsten

Vi söker nu dig som är serviceinriktad och brinner för administration. Har du dessutom erfarenhet från att ha jobbat inom reklam och bild, eller ett stort intresse för fotografi, så är detta uppdraget för dig! För kunds räkning söker vi dig som är tillgänglig omgående, för uppdrag till och med slutet av januari.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Om just du blir aktuell för detta uppdrag kommer du att ha din anställning hos oss på KFX HR-partner, men jobba hos vår kund. Vår kund har kontor både centralt i Stockholm och i Hammarby Sjöstad och du kommer att variera dina dagar mellan de två kontoren.

Arbetsuppgifter

I rollen som koordinator hos vår kund kommer du att ingå i kundserviceteamet och ha två ansvarsområden. Två dagar i veckan kommer du att vara på kontoret i stan och dina arbetsuppgifter består då i att besvara samtal på telefon och mail, från företagets kunder. Resterande dagar kommer du att vara stationerad i företagets fotostudio i Hammarby Sjöstad där du bistår produktionsledare i en koordinerande roll. Dina arbetsuppgifter består då i:

  • Kundkontakt i form av offerering och bokningar
  • Administrera fakturaunderlag
  • 2nd line support gällande bildproduktion
  • Agerar värd vid kundbesök/specialuppdrag inom fotografering

Du kommer att agera brygga mellan företagets bildproduktionsstudio och kundservice.

Kvalifikationer

Till denna tjänst söker vi dig som älskar service och administration. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom bild och produktion, exempelvis från en roll inom reklambyrå, agentur eller som assistent till fotograf. Du har fördelaktigen gått en utbildning inom bildproduktion eller liknande. För att passa i rollen tror vi även att du är tekniskt lagd och har ett stort intresse för försäljning och reklam.

Som person är du serviceminded och kundfokuserad. Du ser lösningar på problem och har god kommunikativ förmåga.

Övrigt

Tillträde för tjänsten är omgående och uppdraget pågår januari ut. Vi går igenom urvalet löpande, så skicka in din ansökan idag!
Vid eventuella frågor välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på 08-663 99 00.

Service/Administration/Bild/Produktion/Fotografi

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan