Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Servicefokuserad arbetsledare till If Skadeförsäkring

Om tjänsten

För If Skadeförsäkrings räkning söker vi just nu två arbetsledare för kontorsservice, till kontoret i Bergshamra. Detta är en tjänst för dig som söker en både operativ och hands on – roll, samt en roll som innebär mer strategiskt övergripande ansvar för en servicefunktion. Har du tidigare erfarenhet från arbetsledning och brinner för service? Då kan detta vara tjänster för dig!

Om företaget

If är det ledande nordiska sakförsäkringsbolaget med 3,6 miljoner kunder och 6 800 anställda. Tillsammans koncentrerar man sig på skadeförsäkring för att kunna erbjuda sina kunder – både privatpersoner och företag – de bästa produkterna och den bästa servicen. Om något händer ger If hjälp och stöd – det är därför de finns.

Kontorsservice är en del av den nordiska enheten Group Services och består idag av ca 30 medarbetare i Sverige. Kontorsservice har ett övergripande ansvarar för Ifs kontor och för funktionerna växel, reception, dokumenthantering, inköp och internservice. Vidare ingår även ansvar för faciliteter som lokalvård, personalmatsalar, personalparkering, växter, frukt, teknik m.m. Enheten arbetar dagligen för att leverera snabb och kvalitativ service till Ifs kunder och finns fysiskt på kontoren i Stockholm, Göteborg och Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två stycken ansvarstagande och serviceinriktade medarbetare som kommer att ha ett övergripligt ansvar för den dagliga driften i en operativ roll, med ett arbetsledande ansvar för sammanlagt 16 medarbetare inom samtliga av kontorsservicens funktioner.

Fokus för dig kommer främst vara att se till att den dagliga driften är väl fungerande, samt att man är rätt bemannade inom varje område. I ett nära samarbete med medarbetarna kommer du att arbeta operativt inom respektive arbetsområden. Du arbetar tätt ihop med din arbetsledande kollega och ambitionen är en kontorsservice som präglas av gemenskap och samarbete! Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att bestå i:

  • Schemaläggning i dina grupper
  • Planera uppkommande aktiviteter inom dina ansvarsområden
  • Se till att rutiner är uppdaterade och efterlevs
  • Hålla i gruppmöten och feedbacksamtal
  • Nära kundkontakt och ständigt arbete mot att förbättra leverans och arbetsprocesser

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbetsledning och som beskriver dig själv som en pedagogisk och ledande person. Du vet vad som är viktigt när man arbetar med personal inom servicefunktioner och du har ett driv att utveckla och förbättra. Du tycker om att arbeta mot dagliga såväl som långsiktiga mål, både i grupp och individuellt. Som person ser vi att du är uthållig, nyfiken, positiv, strukturerad och lösningsorienterad. Du är en lagspelare som gillar att leverera service i toppklass till kunder och sprider glädje till dina kollegor!

Krav för tjänsten är att du har god kommunikativ förmåga i det svenska och engelska språket. Du har god datavana och känner dig trygg med att lära nya system.

Övrigt

Vill du arbeta i ett nordiskt företag där du som individ sätts i fokus? I så fall kan If erbjuda dig en öppen och modern miljö med effektiva arbetsverktyg och utvecklingsmöjligheter. Här erbjuds du ett spännande jobb där du får chansen att utvecklas. Ta nu chansen att bli en del av en framgångsrik arbetsplats!

Låter detta intressant? Tveka inte för länge med att skicka in din ansökan, vi välkomnar den idag! Start för tjänsten är omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
I denna rekryteringsprocess samarbetar If Skadeförsäkring med KFX HR-partner och samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan