Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Servicedesktekniker till bolag i framkant på Liljeholmen!

Om tjänsten

För konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till överrekrytering till kund söker vi nu servicedesktekniker i plural. Detta är tjänsten för dig som söker en varierande roll med fokus på kundkontakt, tekniska frågor och chans att arbeta i ett sammansvetsat team. Vår kund är ett företag att växa på!

Om företaget

Denna tjänst är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du har din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund på Liljeholmen. KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vårt fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare.

Kunden, ett företag i IT-branschen, sitter i fräscha och trevliga lokaler på Liljeholmen. Start för tjänsten är omgående och arbetstiderna är 8.00 – 17.00.

Arbetsuppgifter

Som servicedesktekniker arbetar du primärt på företagets kontor på Liljeholmen men du kan även komma att arbeta ute hos någon av företagets kunder på kortare uppdrag runt om i Stockholm. Du har dator och telefon som främsta arbetsredskap och dina arbetsuppgifter innefattar:

  • Ärendehantering, analys och felsökning vid inkomna IT-relaterade ärenden
  • Problemhantering, analys och felsökning vid inkomna problemärenden
  • Hantering av inkomna ändringsbegäran i samråd med övriga funktioner
  • Utveckla rutiner och processer på företaget

Kvalifikationer

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har:

  • Erfarenhet från kundtjänst, servicedesk eller tjänst som tekniker
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper/erfarenhet av felsökning i PC, MAC och kunskaper i Citrix och Exchange
  • God dokumentationsförmåga
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Erfarenhet av kontorshantering och behörighetsadministration i Active Directory

Vi ser det som meriterande om du har utbildning inom IT/data/nätverk.

Som person är du en riktig lagspelare med engagemang och driv i ditt arbete! Du tycker om att hjälpa dina kollegor, dela med dig av dina erfarenheter och bidra med god stämning till gruppen. Du är även en öppensinnad person med ett flexibelt arbetssätt och som trivs i att arbeta i en föränderlig miljö. Självklart är du en fena på problemlösning också! För att lyckas i denna roll är du en person som eggas av utmaningar, gillar att utvecklas och som snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter, system och program. Vidare tror vi att du är social, kommunikativ och har en känsla för service!

Övrigt

På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00 eller rekrytering.stockholm@kfx.se och specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail.

Välkommen in med din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan