Seniora Redovisningsekonomer

Om tjänsten

Vår avdelning växer och vi söker ytterligare seniora redovisningsekonomer till vårt Shared Service Center team i Timrå.

Vill du vara med på resan och utveckla ett av de mest intressanta bolagen?

Om företaget

Permobil är företaget för dig som vill arbeta i en dynamisk global verksamhet med en slutprodukt som gör skillnad för användaren. Permobilgruppen ägs av Investor AB och har verksamhet i alla världsdelar. Vi är representerade i mer än 70 länder och har ca 1 600 anställda. Våra produkter består av elektroniska rullstolar, manuella rullstolar och tryckavlastande dynor.
Vår passion är att stötta användarna genom bästa möjliga produktlösningar för att förbättra deras livskvalitet!

Titta in på www.permobil.com för att läsa mer om vårt företag!

Arbetsuppgifter

Som senior redovisningsekonom kommer du att ingå i vårt Shared service center för Permobils verksamhet i Europa. På avdelningen sköter vi redovisningen för våra sälj- och produktionsbolag i Sverige och övriga Europa. Som redovisningsekonom arbetar du brett och ansvarar för redovisningen och månadsrapporteringen för några av bolagen.
För att säkerställa hög kvalitet i månadsbokslutet kommunicerar teamet med den lokala organisationen och tar stöd av varandra.

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Leda bokslutsarbete för 2-3 bolag
 • Månadsrapportering till Group Finance
 • Månadsrapportering till organisationen
 • Interna utbildningar
 • Lagerredovisning
 • Utvecklings-och kvalitetsprojekt

Kvalifikationer

Som senior redovisningsekonom vill vi att du har akademisk examen inom redovisning eller motsvarande och flera års erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete.
Du har mycket goda kunskaper i Excel och behärskar engelska i tal och skrift, kunskaper i franska, tyska eller holländska är meriterande.

Vi tror att våra nya medarbetare till redovisningsteamet är en lagspelare och ser fördelen med att jobba tillsammans och hjälpa varandra.
Som person är du lösningsorienterad och då tempot stundvis är högt har du förmåga att prioritera det som är viktigt och har sinne för detaljer och tycker om att arbeta mot deadlines.
Du ska ha viljan och förmågan att på ett prestigelöst sätt utveckla och bidra med att förbättra våra arbetsprocesser och resultat.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: linda.sandwall@kfx.se.

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 17 november.

Company logotype
 • Timrå
 • Ansök senast 2019-11-17
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Ekonomi/Finans
 • Inkommet: 2019-10-31
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan