Senior redovisningsekonom till ekonomibyrå i Stockholm

Om tjänsten

Har du arbetat några år som redovisningsekonom och är nu redo för nästa steg? Just nu finns möjligheten att kliva in i rollen som teamleader över redovisningsteamet hos en av våra kunder. I rollen som teamleader kommer du att ha det övergripande kundansvaret för byråns kunder.

Vi söker dig som har en kommunikativ förmåga, trivs med mycket kundkontakt och drivs av att få lära ut den kunskap du besitter. Du kommer stötta och leda ett team som arbetar främst med startupbolag. Kontoret präglas av entreprenörskap, framåtanda och medmänsklighet.

Om företaget

Kunden är ett entreprenörsdrivet bolag som har stark gemenskap och högt i tak. Företaget sitter i fina lokaler centralt i Stockholm och har många gemensamma aktiviteter för medarbetarna.

Arbetsuppgifter

Rollen som teamleader innebär att du stöttar med sakkunskap, coachar medarbetarna och har ett kundansvar. Du kommer att arbeta operativt med löpande redovisning, avstämningar, bokslut, deklarationer med mera för företagets kunder.

Företaget är i en expansiv fas och vill fortsätta sin tillväxtresa samtidigt som värdegrunden ligger i att aldrig tumma på kvalitén. För att trivas i rollen är det viktigt att du har en vision att kunna uppnå effektiva lösningar digitalt.

Kvalifikationer

Som person är du effektiv, strukturerad och ser förbättringsområden. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är driven och vill arbeta i en snabbfotad miljö. För att vara kvalificerad för tjänsten ser vi gärna att du har:

  • Minst 4 års erfarenhet av att arbeta med redovisning och/eller revision, gärna från byrå
  • Goda kunskaper inom office-paketet och då främst inom exel
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Högskoleexamen eller motsvarande

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din förmåga att inspirera och lyfta ett team av drivna ekonomer. Vidare ser vi att du är prestigelös och drivs av att få arbeta i ett entreprenöriellt sammanhang där du får påverka en verksamhet på ett djupare plan.

Övrigt

Tjänsten är en direkt rekrytering och du blir anställd av kunden.

Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du några frågor eller funderingar gällande ovanstående är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2021-06-24
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2021-06-03
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan