Senior redovisningsekonom med teamansvar sökes till ekonomibyrå i centrala Stockholm?

Om tjänsten

Har du arbetat några år som redovisningsekonom och är nu redo för nästa steg? Just nu finns möjligheten att kliva in i rollen som teamleader över redovisningsteamet hos en av våra kunder. I rollen som teamleader kommer du att ha det övergripande kundansvaret för byråns kunder.

Vi söker dig som har en kommunikativ förmåga, trivs med mycket kundkontakt och drivs av att få lära ut den kunskap du besitter. Du kommer stötta och leda ett team som arbetar främst med startupbolag. Kontoret präglas av entreprenörskap, framåtanda och medmänsklighet.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Rollen som teamleder innebär att du stöttar med sakkunskap, coachar medarbetarna och har ett kundansvar. Du kommer att arbeta operativt med löpande redovisning, avstämningar, bokslut, deklarationer med mera för företagets kunder.

Företaget är i en expansiv fas och vill fortsätta sin tillväxtresa samtidigt som värdegrunden ligger i att aldrig tumma på kvalitén. För att trivas i rollen är det viktigt att du har en vision att kunna uppnå effektiva lösningar digitalt.

Kvalifikationer

Som person är du effektiv, strukturerad och ser förbättringsområden. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är driven och vill arbeta i en snabbfotad miljö. För att vara kvalificerad för tjänsten ser vi gärna att du har:

  • Minst 4 års erfarenhet av att arbeta med redovisning och/eller revision, gärna från byrå
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Högskoleexamen eller motsvarande

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din förmåga att inspirera och lyfta ett team av drivna ekonomer. Vidare ser vi att du är prestigelös och drivs av att få arbeta i ett entreprenöriellt sammanhang där du får påverka en verksamhet på ett djupare plan.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning av oss på KFX HR-partner, för att sedan jobba ute hos vår kund på heltid med start omgående!

Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du några frågor eller funderingar gällande ovanstående är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Dunvret på 08-663 99 00.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-06-03
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2020-05-20
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan