Senior IT-tekniker

Om tjänsten

Är du en erfaren It-tekniker som vill ta nästa steg i karriären? Brinner du för att utveckla dina kunders IT-miljöer och vill ta mer ansvar i detta? Vill du arbeta i ett mindre företag där fokus ligger på att ha kul på jobbet och där man värdesätter samarbete mellan kollegor? Sök då detta arbeta hos vår kund i Malmö.

Om företaget

Företaget startade 2006 med visionen att bli en ledande IT leverantör till små och medelstora företag i Öresundsregionen. Idag är man 12 anställda, varav 10 It-tekniker.
Över 200 företag och verksamheter i olika storlek har idag dem som sin partner, stöd och guide i den snabbt föränderliga IT-djungeln.

Arbetsuppgifter

I rollen som It-tekniker är din primära uppgift är att se till att våra kunder är nöjda med oss som leverantör och arbeta rådgivande och konsultativt i IT-frågor. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara att sätta upp servrar och konfigurera dessa, installera programvara, sätta upp nya nätverk samt att ta fram rätt hårdvara till kunderna.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som arbetat ett par år i en liknande roll. Utöver erfarenhet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift. Som person är du pedagogisk, lösningsfokuserad och social. Du tycker om att arbeta så väl i team som självständigt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänstebil ingår i anställningen.

Övrigt

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Löpande urval, för frågor om processen kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Fihn på Rebecka.Fihn@kfx.se

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan