Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Senior HR-administratör 50%

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en senior HR-administratör på 50%.
Är du en fena på administration och har goda kunskaper i arbetsrätt och lön?

Om företaget

Du kommer få en anställning som konsult hos KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år.KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-assistent hos vår kund har du ett heltäckande ansvar för HR-administrationenglobalt. Detta innebär dels löpande hantering av personalärenden och nära samarbete med löneadministrationen. Dina ansvarsområden kommer bland annat att bestå i:

  • All typ av personaladministration (Ex. Anställning, förmåner, pension)
  • Stötta chefer i olika typer av personalärenden
  • Uppdatering av policys, dokumentation och rutiner
  • Support i rekrytering och introduktion av nyanställda
  • Arbetsmiljöfrågor

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god förståelse för HR frågor och har en utbildning inom HR eller lön, samt något års erfarenhet från HR-administration. Som person är du noggrann, strukturerad och serviceminded. Du trivs med att arbeta i en supportroll och tycker att administration är roligt. Du är en person som tar tag i saker, är nyfiken och har lätt för att lära.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan