Segment Manager Bakery / Teknisk säljare bageri

Om tjänsten

Nu finns en öppning i ett av livsmedelsindustrins marknadsledande bolag Dynatec! Om du har teknisk säljkompetens och vill ta nästa kliv som segment manager så läs vidare, den här chansen vill du inte missa!

Om företaget

Sedan 1987 har Dynatec utvecklat och levererat rationella lösningar för livsmedelsindustrin och tillverkningsindustrin i Norden. Från enstaka maskiner till kompletta linjer för råvaruhantering, livsmedelsproduktion, produktkontroll, förpackning och utleverans. Vi samarbetar med några av världens främsta maskintillverkare och fokuserar på att utveckla produktionslösningar som ger våra kunder direkta och mätbara resultat.

Som totalleverantör erbjuder vi lösningar anpassade till varje företags behov och möjligheter. Förutom att sätta samman linjer utifrån befintliga produkter utvecklar vi egna maskiner i de fall där speciallösningar passar bäst. Vår långa erfarenhet av projektledning säkerställer korrekta leveranser i rätt tid. Vi ser till att anläggningens produktionspotential tillvaratas på bästa sätt.

Dynatec satsar mycket på att vara en kompetent samarbetspartner och leverantör. Vi som företag lär oss ständigt och för kontinuerlig dialog med människor med spetskompetens inom olika specialområden. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder lösningar som de själva har svårt att finna.

Vi gör alltid vårt yttersta för att säkerställa solida leveranser och nöjda kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som Segment Manager Bakery kommer du att vara ytterst ansvarig för försäljning av maskiner samt kompletta system inom bageriindustrin. Det här är en bred och ansvarsfull roll där du självständigt driver och följer upp befintliga och nya kunder mot uppsatta mål och budget. Du ansvarar för offert och kontraktsskrivning samt får en stor påverkansmöjlighet i leveransen och utvecklingen av affärerna. Du utgår ifrån Stockholm men har Sverige som arbetsfält och du planerar själv din tid. Det finns en mycket hög kompetens inom bolaget och det finns starkt stöd i samtliga delar av processen som sker i ett nära samarbete med kollegor både från Sverige och Norge.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet och förståelse av bageriindustrin och dess olika produktionsprocesser. Du har arbetat med teknisk försäljning tidigare, med fördel inom bageri eller motsvarande. Kanske har du en bakgrund som ingenjör samt-/eller erfarenhet av B2B-försäljning. Utöver dina kompetenser inom yrket hoppas vi att du har ett starkt intresse för branschen, har hög social kompetens och ett starkt driv och vinnarskalle.

Flytande tal och skrift i Svenska samt Engelska är ett krav.

CAD kunskaper är meriterande, så även kunskaper i Tyska.

Övrigt

Det här är en roll med frihet under ansvar och möjligheten att få arbeta med några av de starkaste och mest världsledande agenturerna i branschen. Inom Dynatec finns spjutspetskompetens och mycket god ekonomi och stabilitet. Vi som arbetar här ser oss själva som kompetenta, lösningsorienterade och lättsamma. Dynatec är ett familjeägt, innovativt och generöst bolag där du kan vara med och forma en spännande roll och framtid.

För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jurell på telefon: 070-663 09 49 eller via mail på amanda.jurell@kfx.se

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan