SAP-expert till interimsuppdrag på GEZE i Arninge!

Om tjänsten

Administration / Ekonomi / SAP / Order / Service / Telefon

Är du en erfaren administratör med expertkunskaper i SAP? Är du emellan jobb och vill snabbt komma ut på arbetsmarknaden igen? Med omgående start söker vi en administratör som snabbt kan sätta sig in i företagets processer och hjälpa dem under en rådande arbetstopp.

Start för uppdraget sker snarast möjligt, så skicka in din ansökan idag!

Om företaget

GEZE är ett världsledande företag som utvecklar och producerar system inom dörr- fönster- och säkerhetsteknik. GEZE har ett omfattande produktutbud av automatiska dörr- och fönstersystem, glassystem, säkerhetssystem, rökgas och system naturlig ventilation.

Den nordiska verksamheten, är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen och i GEZE Scandinavia AB ingår Danmark, Finland, Baltikum, Island, Norge och Sverige. Kontoret för den svenska verksamheten ligger i Arninge, norr om Stockholm.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter kretsa kring order, fakturering och kreditering. Då GEZE nu upplever en arbetstopp är de i behov av att fått hjälp med framförallt deras fakturering och deras ordrar, såväl service- som montageordrar. Allt ditt arbete kommer att administreras i SAP och du kommer även att en del telefonkontakt med GEZEs kunder.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten som administratör hos GEZE ser vi att du har:

  • Expertkunskaper inom SAP
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, så som orderadministration i SAP.
  • Ett gott ordningssinne och arbetar på ett välorganiserat och strukturerat sätt
  • En stark kommunikativ- och samarbetsförmåga
  • Obehindrade kunskaper på svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office

Övrigt

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar dedikerat hos GEZE i Arninge. Start för tjänsten är omgående och är på heltid i form av ett interimsuppdrag på 1-3 månader. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag! Vid frågor, kontakta någon av våra rekryterare på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan