Säljare till ledande geoenergiföretaget Rototec

Om tjänsten

Nu erbjuds en unik möjlighet att bli en del av ett snabbt växande företag inom avancerad miljö- & energiteknik. Vi söker dig som har erfarenhet av B2B försäljning och vill fortsätta göra det du är bäst på- att skapa och driva affärer framåt. Du som är förtroendeskapande, resultatinriktad och driven kommer trivas bra i denna roll. Här erbjuds du en utmanande roll, härliga kollegor och goda karriärmöjligheter på ett starkt växande bolag inom framtidens energiförsörjning.

Rototec har valt att samarbeta med KFX HR-partner i denna rekryteringsprocess. Tjänsten är en direktanställning hos Rototec på heltid, tillsvidare. Samtliga frågor hänvisas till KFX HR-partner.

Om företaget

Rototec är Europas största leverantör av geoenergilösningar och en driven bransch innovatör. Geoenergi är förnybar energi från marken som kan användas till att värma och kyla fastigheter i alla storlekar. Rototecs tjänster omfattar hela processen kring geoenergisystem – allt från konsultation till installation. Företaget grundades 2007 och bedriver verksamhet i Finland, Sverige och Norge. Omsättningen år 2021 uppgick till 60 miljoner euro.

Företaget präglas av en stark företagaranda och en ”allt är möjligt”-attityd. Organisationen är platt, arbetskulturen är energisk och innovativ och medelåldern bland personalen är 37 år. Arbetet hos Rototec är givande då dess affärsverksamhet minskar behovet av energilösningar som är beroende av fossila bränslen och därför skadliga för miljön.

Arbetsuppgifter

Som Säljare hos Rototec arbetar du i en ansvarsfull roll med fokus på kundbearbetning. Genom att aktivt arbeta med uppsökande av nya kunder kommer du arbeta fram och utveckla din egna kund- och prospektportfölj. Du ansvarar och driver säljprocessen från första kontakt, avtalsförhandling, uppföljning och utveckling av kundstocken. Du arbetar självständigt i ditt distrikt och har stöd av din försäljningschef samt dina kunniga kollegor på kontoret och runt om i landet.
Kundsegmentet är vvs-företag, byggbolag, fastighetsutvecklare, fastighetsinvesterare mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som redan idag arbetar med B2B försäljning och som nu vill gå vidare i din karriär. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning i eller mot bolag inom fastighet, bygg eller rörindustrin.

Som person har du mycket energi och trivs när du får ansvar att driva processer framåt. Som säljare är du mål och resultatinriktad samt vill göra skillnad. Du har förmågan att skapa affärsmässiga relationer och bygga upp ett förtroende hos dina kunder. Du drivs av utmaningar och är tävlingsinriktad samt behärskar konsten att göra avslut.

Övrigt

Tillträde för tjänsten sker enligt överenskommelse och intervjuer sker löpande, sök därför tjänsten redan idag. Du blir anställd direkt hos vår kund Rototec. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00 eller paula.jansson@kfx.se.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2022-10-09
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Försäljning/Affärsutveckling
  • Inkommet: 2022-09-07
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan