Säljare, heltid – fast lön + provision

Om tjänsten

Innesäljare / säljare / försäljning / account manager / AM

Har du tidigare arbetat med försäljning men känner att du vill ta nästa steg i din karriär och arbeta för ett stort, välkänt företag med utvecklingsmöjligheter?
Vår kund erbjuder en högpresterande arbetsmiljö och en plats i ett framgångsrikt säljteam. Här har du alla möjligheter att växa, ta ansvar och vara med och påverka!

Om företaget

Vår kund är ett utav Sveriges största börsnoterade elbolag vars erbjudande är att leverera el till inköpspris till privat- och företagskunder. Som en aktör i omställningen till en mer hållbar och miljömedveten energianvändning erbjuds kunderna el från förnybara källor och trygga garantier.
Företaget ingår i en norsk koncern och har sitt svenska huvudkontor på Södermalm i Stockholm.
De erbjuder sin anställda förmåner som bland annat: friskvård, rikskort samt anordnar gemensamma aktiviteter så som lagsport, tävlingar och event.

Arbetsuppgifter

På daglig basis kommer du att arbeta med försäljning mot framför allt nya kunder, men på sikt även mot befintliga kunder. Prospektering av kunder är gjord vilket ger dig rätt förutsättningar att fokusera på försäljning av ditt erbjudande. Kundkontakten sker över telefon därför är det av största vikt att förmedla en professionell och kvalitativ dialog med kunderna.

Du kommer erhållas en gedigen utbildning i produkt- och marknadskunskap samt erbjudas löpande utbildningar och coachning.

Vår kund kan erbjuda dig!

  • Heltidstjänst, vardagar måndag-fredag
  • Fast lön + provision + semesterersättning enligt kollektivavtal
  • Möjlighet att växa och utvecklas inom företaget
  • Ett härligt sammansvetsat team som arbetar mot individuella- samt gemensamma mål
  • Tävlingar, teamaktiviteter och AW:s

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter inom sälj. Du är bekväm med telefonen som ditt främsta arbetsredskap och brinner för att sälja. Du ska kunna inge ett förtroende per telefon samt vara en bra representant för företaget. Att sprida glädje och energi i teamet ska vara en självklarhet för dig! Som person är du en vinnarskalle som inte ”bara” vill nå dina mål utan helst lite till. Du ska kunna vara flexibel och anpassa dig efter kunden samt ha tålamodet som krävs som säljare.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och tillsvidarebasis där du blir anställd hos vår kund. Företaget har sitt kontor på Södermalm. Vi jobbar med löpande urval då start för tjänsten är omgående, skicka därför in din ansökan redan idag!

Samtliga frågor kring tjänsten hänvisas till vår ansvariga rekryterare Amanda Jurell på 08-663 99 00.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan