Affärsfokuserad Rekyterare

Om tjänsten

Vill du arbeta i en roll som kombinerar det kommersiella och känslan av att matcha rätt person till rätt arbetsplats?
Trivs du på en arbetsplats som präglas av driv, målfokusering och teamkänsla? Sök dig till oss på KFX!

Om företaget

KFX HR-partner är ett bolag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad där vi genom vår långa erfarenhet och tydliga processer hjälper våra kunder med deras personalbehov oavsett hur stort eller litet det är. KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga relationer med våra kunder och vår personal. Vi känner våra kunder, våra anställda och älskar vårt jobb. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och vara vår branschs bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Nu söker nu en ny kollega till vårt kontor på Sveriges Riviera!

Arbetsuppgifter

Som affärsfokuserad rekryterare hos oss arbetar du dagligen med att utveckla långsiktiga samarbeten. Kundfokus präglar vårt arbetsklimat och som affärsfokuserad rekryterare med konsultansvar arbetar du tillsammans med kollegor i ett sammansvetsat team där alla hjälps åt och stöttar varandra. Du bearbetar marknaden aktivt och identifierar behov av kompetensförsörjning. Du kommer självständigt följa upp dina kunder i personliga möten, driva flera parallella rekryteringsprocesser från början till slut samt ha personalansvar för de konsulter du rekryterat. Då vi är ett kontor med få medarbetare så ingår även beredskap för våra bemanningskunder, ca var tredje vecka.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat:

  • Aktiv bearbetning av nya och befintliga kunder
  • Personalansvar för konsulter på längre uppdrag
  • Självständigt hålla i kvalitativa och gedigna rekryteringsprocesser från start till mål
  • Offert- och avtalshantering
  • Löpande administration i affärssystemet Intelliplan
  • Eventplanering och uppföljningsaktiviteter för kunder och konsulter mm.

Kvalifikationer

Vi önskar att du har arbetat med säljrelaterat arbete och kanske även med rekrytering tidigare. Framöverallt har du en förmåga att se vem som passar ihop med vad. Du är utåtriktad, flexibel och driven. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att fatta snabba beslut och arbetar strukturerat. Vidare uttrycker du dig professionellt i både tal och skrift och inger förtroende. Körkort är ett krav i tjänsten. Välkommen till oss på KFX, kontoret och verksamheten som andas framgång.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med palcering i centrala Malmö. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Regionchef Kevin Brandt Leander på 040-12 02 00. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar på e-psot.
Sökord: Säljare, Rekryterare, Konsultansvarig, Rekrytering, Kundansvarig, Account Manager, KAM

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan