Researcher inom rekrytering till internationellt bolag!

Om tjänsten

Vill du arbeta som Researcher på ett internationellt företag inom rekrytering? Drivs du av att ta stort ansvar och bygga nya relationer?Då kan det här vara chansen för dig!

Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta som konsult hos vår kund i centrala Malmö. Tjänsten är med start efter sommaren, på heltid och tillsvidare.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering-/bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.
Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som Researcher stöttar du erfarna rekryteringskonsulter med att matcha rätt kompetens till rätt kunder. Du kommer stegvis få ta ett större och större ansvar i processerna och bygga dina egna nätverk och kandidatpooler. Du kommer arbeta mot kända aktörer i svenskt näringsliv, med välkända varumärken inom de flesta branscher och allt från mindre start-ups till stora internationella koncerner.

Dina dagar är fulla av kontakter med både kandidater och tipsgivare och då vi framförallt arbetar med search ägnar du också stor del av din tid till att kartlägga branscher och bolag för att hitta den bästa kandidaten till alla våra uppdragsgivare.

Arbetet som Researcher passar dig som gillar att arbeta med detektivarbete och ser snabbt detaljer. Det är även en roll som kräver hög struktur och ordning på deadline, men ett kreativt uppsökande är alltid uppskattat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och är sugen på en ny utmaning i din karriär. Har du tidigare erfarenhet av rekrytering eller försäljning är det högst meriterande. Viktigast är att du har ett intresse för affär och arbetsliv men också ett intresse för människor och att bygga långsiktiga relationer. Vi värdesätter även din kommunikativa förmåga och att du talar flytande i svenska och engelska.

Som person är du orädd och lockas av att ta dig ann nya utmaningar. Du trivs i en ansvarsfull roll där du förväntas prestera och leverera i ett högt tempo. Gemensamt för oss alla är en stark passion för att bidra till våra kunders framgång genom att identifiera och säkerställa rätt person på rätt plats.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare på 040- 12 02 00

Company logotype
  • Malmö
  • Ansök senast 2019-07-31
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2019-07-10
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan