Rekryteringskoordinator till internationellt bolag i Stockholm City

Om tjänsten

Rekrytering/HR/Koordinator

Är du en servicemedveten problemlösare med intresse för rekrytering? För vår kund, stationerade i centrala Stockholm, letar vi nu efter en organiserad rekryteringskooordinator med mycket god kommunikationsförmåga. Detta är tjänsten för dig som motiveras av självständigt arbete och att ta ansvar för din egen utveckling!

Om företaget

Vår kund är ett innovativt internationell företag verksamma i mediabranschen. Som rekryteringskoordinator kommer du att vara stationerad i företagets trevliga lokaler, centralt belägna i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som rekryteringskoordinator kommer du att agera som en intern support till verksamheten. Du kommer att vara involverad i rekryteringsprocessen samt föra dialog med leverantörer. Detta är en bred roll som inkluderar arbetsuppgifter som exempelvis:

  • Schemalägga intervjuer med kandidater
  • Administrera och samla in information från kandidater
  • Formulera och lägga ut annonser
  • Koordinera intervjuer med internationella kandidater (ex. boka flyg, hotel etc.)
  • Kommunicera med leverantörer och partners

Olika ad hoc – uppgifter kommer att dyka upp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en mycket strukturerad och kommunikativ person, med mycket god förmåga att organisera. För att vara framgångsrik i rollen bör du ha god förmåga att prioritera samt vara flexibel i din profession. Eftersom att du assisterar verksamheten med olika typer av arbetsuppgifter, måste du kunna planera din dag självständigt och vara självgående. Som person tror vi att du är servicemedveten, social och driven. Du är nyfiken och motiveras av utveckling.

Vi tror att du har:

  • Examen i HR/IT/Marketing eller likvärdigt
  • Mycket god kommunikationsförmåga
  • Förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt
  • Erfarenhet från administration och service

Ett krav för tjänsten är att du har mycket god kunskaper i det engelska språket i tal och skrift. God svenska är önskvärt för rollen.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag på initialt 4-6 månader, med mycket goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av KFX HR-partner och ha en dedikerad konsultchef. Start för uppdraget är mars/april så skicka in din ansökan idag! Vi vill ha ditt CV och personliga brev på engelska.

Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan