Rekryteringsassistent på deltid vid sidan av studierna

Om tjänsten

Har du minst ett år kvar av dina studier och söker en deltidstjänst inom rekrytering? Trivs du på en arbetsplats där fokus läggs på kvalitet och att dagligen ha roligt tillsammans med dina kollegor? Då tror vi att KFX HR-partner kan vara arbetsplatsen för dig!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Nu utökar vi med en ny kollega till vårt Stockholmskontor.

Med över 30 års erfarenhet erbjuder vi våra kunder och anställda stabilitet och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Som rekryteringsassistent stöttar du konsultchefer, rekryterare och regionchef i det dagliga arbetet. I din roll är du delaktig i olika delar av rekryteringsprocessen och arbetar administrativt primärt över telefon och mail. På KFX HR-partner är vi lyhörda för våra medarbetare och du ges möjligheten att utforma din egen utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

  • CV-granskning och ett första urval
  • Telefonintervjuer med kandidater och boka in dem på intervjuer
  • Referenssamtal
  • Skriva kandidatpresentationer
  • Skriva annonser
  • Testadministration
  • Övrig personaladministration

Kvalifikationer

Vi söker dig som är studerande och har minst ett år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du studerar till personalvetare, beteendevetare, ekonom eller läser motsvarande kurser. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta minst 2 dagar i veckan, flexibelt med dagar och tider. Som rekryteringsassistent har du mycket kontakt med kandidater, konsulter och kunder. Krav för tjänsten är därför att du uttrycker dig korrekt och professionellt i tal och skrift. Du har även flytande kunskaper i det svenska och engelska språket.

Vårt arbetsklimat präglas av team-känsla och god stämning, det är därför viktigt att du delar samma positiva och glada inställning som oss! Du drivs av att arbeta i ett högt tempo, är flexibel och orädd inför nya situationer. Vi tror att du är en ambitiös, lojal och social person. Du tycker om att ta ansvar och tar egna initiativ. Vidare är du van vid att arbeta med telefon och dator som främsta redskap. Vi arbetar i systemet Intelliplan och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av systemet.

Övrigt

Tjänsten är på deltid, internt på vårt Stockholmskontor i centrala Stockholm. Tillträde sker enligt överenskommelse, önskvärt oktober-november.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan direkt! Har du några frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00 eller clara.backlund@kfx.se.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan