Rekryteringsansvarig till Hemfrid!

Om tjänsten

Sökord: rekrytering, HR, personal, administration, service

Vill du arbeta på en växande HR-avdelning där du får vara ansvarig över rekryteringen av nya chefer och servicepersonal till Hemfrid? Är du en driven och nytänkande person som är expert på att hålla många bollar i luften? Då kan det vara dig vi söker, skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget

I 20 år har vi på Hemfrid utmanat och utvecklat synen på hushållsnära tjänster och det fortsätter vi med. Vi har gjort det till en bransch för innovation, smarta lösningar och team-anda. Tillsammans hjälper vi våra kunder där det behövs som mest. Vi sticker ut som det proffsigaste företaget i branschen och löser livspussel som ingen annan. Vi är en schysst arbetsgivare med kunskap, erfarenhet, innovation och en stark känsla för kundnytta. Samtidigt som vi lär av varandra – och har kul tillsammans

Arbetsuppgifter

Som rekryteringsansvarig hos Hemfrid kommer ditt främsta fokus vara chefsrekryteringar samt volymrekryteringar av städpersonal, c-chaufförer och flyttarbetare. Du kommer att på egen hand vara ansvarig för hela rekryteringsprocessen, från annonsskrivning till avtalsskrivning och allt där emellan. Detta innebär att du kommer att få kombinera dina sociala- och administrativa färdigheter. I rollen som rekryteringsansvarig förväntas du även vara med på mässor där Hemfrid deltar.

Kvalifikationer

Vi ser att du som rekryteringsansvarig är en ambitiös och engagerad person som har förmågan att arbeta i högt tempo med hög kvalité och noggrannhet. Vidare ser vi att du är en social och ödmjuk person med en god personkännedom. Det är viktigt att du är flexibel och kan tänka utanför den traditionella boxen och gärna kommer med nya konstruktiva idéer på hur arbetet kan utvecklas. På Hemfrid kommer du att arbeta i ett team om cirka fem personer och det är därför viktigt att du har en god teamkänsla och en hög grad av arbetsmoral.

Sett till din bakgrund är det ett krav att du har minst ett års erfarenhet av en liknande roll så att du snabbt kan sätta dig in i arbetet och förstår hur alla delar av rekryteringsprocessen går till. Det är även meriterande om du har en utbildning inom HR. Hemfrid ser att du har mycket goda kunskaper inom såväl svenska som engelska i både tal och skrift då många av dess anställda är engelskspråkiga.

Övrigt

Tjänsten är på tillsvidarebasis och du blir anställd direkt av Hemfrid. I denna rekryteringsprocess samarbetar Hemfrid med KFX HR-partner och samtliga frågor gällande tjänsten hänvisas till någon av KFX rekryterare på 08-663 99 00.

Start för tjänsten är omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan