Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Rekryterare till KFX HR-partner Stockholm

Om tjänsten

Kom och bli en del av vårt härliga rekryteringsteam på KFX HR-partner!

Här får du arbeta på ett socialt kontor med god stämning och i en roll med varierande arbetsuppgifter och mycket eget ansvar. Läs vidare kring tjänsten som vår nya rekryterare!

Om företaget

KFX HR-partner är ett tryggt och stabilt bolag med över 30 år i branschen. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. På kontoret i Stockholm är vi ca 15 personer. Vår målsättning är att kommunikationen, både internt och mot våra kunder, alltid ska präglas av respekt, lyhördhet och tydlighet. Hos oss kan du alltid komma med idéer, input och förslag – oavsett roll eller år inom bolaget!

Arbetsuppgifter

Vårt arbetsklimat präglas av värme, omtanke och en positiv anda! På KFX stöttar vi varandra i motgångar och gläds åt varandras och vår gemensamma framgång. Som rekryterare hos oss arbetar du i ett sammansvetsat team tillsammans med kompetenta och drivna kollegor som tycker om att hjälpa varandra. Från din första dag kommer du erbjudas stort ansvar och du kommer självständigt att driva flera parallella rekryteringsprocesser från start till mål.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta att:

  • Ta in kravprofiler hos våra kunder och utifrån detta skapa annonser
  • Hantera ansökningar och gå igenom urval
  • Genomföra telefonintervjuer samt kompetensbaserade djupintervjuer
  • Ringa referenser
  • Administrera och återkoppla personlighets- och färdighetstester i Cut-e
  • Administration i affärssystemet Intelliplan
  • Besök på skolor/mässor

Som extern HR-partner till våra kunder gäller det att ligga i framkant när det kommer till att attrahera och behålla talanger. Vi på KFX lägger därför stort fokus på att skapa positiva upplevelser för våra kandidater, genom hela rekryteringsprocessen. Kandidatupplevelsen är en viktig och rolig punkt på vår agenda för 2019 och här välkomnar vi innovativt tänkande från dig som vår nya rekryterare!

Kvalifikationer

Vi värdesätter din personlighet, ditt engagemang och din inställning! Teamets främsta egenskaper är att det genuina intresset för människor, ett lösningsfokuserat samarbete och omtanken för varandra. Vi tror att du som söker känner igen dig i detta och vill vara med att bidra till den goda stämningen på vårt kontor! Som person är du nyfiken, målmedveten och handlingskraftig. Här är ingen dag är den andra lik och du behöver konstant prioritera bland dina arbetsuppgifter. Därför är du flexibel och anpassningsbar samtidigt som du bibehåller struktur och noggrannhet i det du gör. Vidare så trivs du med att ta stort eget ansvar i det arbete och är duktig på att skapa och bibehålla relationer.

För att vara kvalificerad för denna tjänst har du flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift. Du har god administrativ vana och framförallt – du brinner för rekrytering! Vi ser det som fördel att du har körkort och det är meriterande om du har en utbildning inom personal eller motsvarande.

Övrigt

Önskvärd start för tjänsten är i maj/juni månad. På KFX HR-partner erbjuds du en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. Denna tjänst är på heltid och tillsvidare.

Samtliga frågor kring rekryteringsprocessen och tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00. Du kan även maila din fråga till rekrytering.stockholm@kfx.se eller connecta med mig på LinkedIn. Vi går igenom urvalet löpande, så skicka in din ansökan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan