Rekryterare till expansivt vårdföretag

Om tjänsten

Vi söker just nu dig som vill arbeta med rekrytering inom vårdverksamhet.

Har du en utbildning inom HR/personalfrågor och tidigare erfarenhet av rekrytering? Är du nyfiken, framåt och vill bli en del av ett härligt sammansvetsat team? Då är det dig vi söker!
Till vår kunds kontor i Södertälje söker vi just nu en rekryterare för uppdrag på 2-3 månader.

Vår kund arbetar med hälso- och sjukvårdsinsatser på uppdrag av Region Stockholm på kvällar, nätter och helger samt på uppdrag av kommuner inom SÄBO och LSS. Insatserna utförs i patientens hem, av distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och paramedicinare.

Vill du bli vår kunds nästa medarbetare med fokus på rekrytering?

Om företaget

KFX HR partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning-, och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR partner och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ,
är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR partner är stolthet,
omtanke och engagemang – dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som rekryterare kommer du att vara en viktig del av det administrativa teamet på vår kunds glada enhet i Södertälje. Teamet består av enhetschef, enhetsledare, samordnande sjuksköterska och personalsamordnare. I rollen som rekryterare kommer du att ha ett nära samarbete med en kollega som arbetar i en likande roll. Din närmsta chef kommer att vara enhetschefen, som du rapporterar till.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med rekryteringsprocessens alla delar från start till slut samt vara behjälplig vid bemanning och löpande personaladministration.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR/personalfrågor samt erfarenhet av rekrytering.
Vi ser gärna att du har ett stort intresse för människor och personalfrågor samt att du talar och skriver svenska obehindrat.

Du bör ha goda kunskaper i Officepaketet. Kunskap i personalplaneringssystemet Quinyx och rekryteringsverktyget Varbi betraktas som meriterande.

Övrigt

Tjänsten är konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av KFX HR-partner och arbeta hos vår kund i Södertälje.
Tjänsten är en visstidsanställning på 2-3 månader med start omgående.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Olivia Agné, på 08-66 39 900 eller maila in din fråga till rekrytering.stockholm@kfx.se. Notera att vi ej tar emot ansökningar via telefon eller mail.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Company logotype
  • Södertälje
  • Ansök senast 2019-11-28
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2019-10-24
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan