Strategisk rekryterare start omgående!

Om tjänsten

Är du en erfaren rekryterare som har god tillsyn i samtliga steg i en rekryteringsprocess? Vår kund som är en av Sveriges största bolag inom deras bransch behöver nu utvärdera och utveckla deras rekryteringar. Vill du arbeta med strategiskt rekryteringsarbete och är tillgänglig omgående? Då ser vi fram mot att läsa din ansökan!

Du kommer bli anställd av oss på KFX HR-partner och arbeta hos vår kund i centrala Göteborg. Uppdraget anpassas efter dig som kandidat och kan därför vara på heltid och deltid.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare kommer du arbeta nära HR-avdelningen samt cheferna runt om i landet. I dagsläget sköter cheferna alla rekryteringar på respektive ort, men nu behöver rekryteringsarbetet granskas och utvärderas. I den här rollen kommer du att arbeta med både utveckla samt genomföra rekryteringsprocesser:

  • Kartlägga nuvarande och framtida rekryteringsbehov
  • Summera och utvärdera chefernas kravprofiler
  • Strategiskt arbete för att hitta nya sökvägar till kandidater
  • Utveckla och förbättre nuvarande process
  • Genomföra hela rekryteringsprocessen självständigt

Kvalifikationer

I tjänsten som rekryterare ser vi att du tidigare arbetat självständigt med rekryteringsprocessen i minst ett åt. Det är väldigt viktigt att du känner dig säker med processens alla steg och har god kännedom inom branschen. Som person är du självgående, analytisk och har ett öga för detaljer.

För att komma in i arbetet snabbt har du mycket goda kunskaper i Microsoft Office samt talar flytande svenska och engelska.

Övrigt

Längd: Minst tre månader.
Start: Omgående.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor eller funderingar kontakta oss på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan