Rekryterare och konsultchef till KFX HR-partner Göteborg!

Om tjänsten

Vi växer! Vill du vara med på resan? Vi söker dig som vill arbeta i en bred roll med ansvar över konsulter, rekryteringsprocesser och kunder. Vill du dessutom vara en del av ett familjärt team som alltid stöttar varandra?

Hos oss på KFX har vi ett högt arbetstempo som varvas med mycket skratt. Du kommer att arbeta på en arbetsplats som präglas av driv, engagemang, tydliga mål och med stort fokus på kund, konsult och kandidat. Vi söker just nu en rekryterare och konsultchef som är redo att utvecklas med teamet på Odinsgatan 6 i Göteborg!

Om oss

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 300 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du dagligen med att boka ut vår personal på uppdrag, planerar utbildning samt schemaläggning. Du kommer ha personalansvar för dina konsulter där du löpande arbetar med uppföljningssamtal, utvecklingssamtal samt coachar dina konsulter.

Utöver konsultansvaret kommer du tillsammans med teamet i Göteborg sköta rekryteringsprocesser genom att arbeta med annonsering, urval, telefonintervjuer, intervjuer, referenstagning samt HR-administration. Allt för att leverera träffsäkra rekryteringsprocesser som präglas av kvalité, omsorg och engagemang! Vill du också leverera gedigna och träffsäkra rekryteringsprocesser? Då har du hamnat rätt!

Kvalifikationer

Har du studerat personalvetenskap, beteendevetenskap eller motsvarande utbildning? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter, gärna inom rekrytering- och bemanningsbranschen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är utåtriktad, prestigelös och handlingskraftig. Du brinner för att skapa långsiktiga relationer med både kunder, konsulter och kandidater. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att ta snabba beslut och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad, effektiv, noggrann och är en kreativ problemlösare. Arbetet ställer stora krav på att du är självgående, målinriktad och har en naturlig känsla för service. Du har god datorvana och körkort.

”Frihet under ansvar” präglar vårt arbetsklimat och hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team där alla hjälps åt och stöttar varandra.

Övrigt

Vi genomför personlighetstester och bakgrundkontroller på alla slutkandidater.
Intervjuer sker löpande, vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson eller regionchef Martin Cederdahl på 031-711 98 00. På grund av semesterperiod kan det ta något längre att få svar än vanligt.
Start för tjänsten, Enligt överenskommelse
Anställning, heltid & tillsvidare

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2021-08-22
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2021-07-21
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan